Ugrás a tartalomra

Havária

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 11:50
Közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány, az iráni határ közelében lévő török falut vasárnap reggel, legalább hét halálos áldozatot követelve - közölték a török hatóságok.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 09:36
Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 09:06
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében lezárják az új koronavírus gócpontjait; az ott élők a következő két hétben nem hagyhatják el a területet, és senki nem léphet be oda - jelentette be Giuseppe Conte olasz miniszterelnök a rendkívüli rendelet pontjait ismertetve sajtótájékoztatón szombat éjszaka.
Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2020. február 19. szerda 10:28
Kigyulladt egy gépkocsi szerda reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 128-as kilométernél.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 11. kedd 23:06
Este 10 után több rendőrautóra, tűzoltóautóra és mentőautóra lehettek figyelmesek a Szinvapark előtt elhaladó járókelők. Egy ember ugyanis valószínűleg ittas állapotban beleeshetett a Szinvába. Őt húzták ki a patakból.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2020. február 11. kedd 15:13
Ezer fölé emelkedett a koronavírus okozta betegség halálos áldozatainak száma Kínában - közölte kedden a Nemzeti Egészségügyi Bizottság. Tájékoztatása szerint hétfőn 108 újabb haláleset történt az országban, ezzel a halottak száma 1016-ra nőtt – ezek azok hírek, amit a világsajtóból tudunk. Arról azonban már sokkal kevesebb információnk van, hogy most, hogyan élik Kínában az emberek a mindennapjaikat?
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 12. szerda 11:18
Napok óta ostromolta Anglia északi részét a Ciara. A szélviharban két ember meghalt és több mint 500 lakóházat vált lakhatatlanná. A szél és áradások után most hó és jég zúdult a szigetországra.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 11. kedd 10:44
Fákat döntött ki, épületeteket rongált meg a viharos szél hétfőn országszerte, a katasztrófavédelem beavatkozására 475 alkalommal volt szükség. Legtöbbször Somogy megyében riasztották az egységeket, Fejér megyében egy felborult járműben a sofőr könnyebben megsérült.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 09. vasárnap 11:07
Vasárnap reggel fél 10 körül kigyulladt egy hétemeletes 16 lakásos társasház a József Attila utca 2. szám alatt. Elsődleges információink szerint egy földszinti társasházi lakás egyik helyiségének berendezési tárgyai kaptak lángra. Egy ember életét vesztette a tűzben.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 02. vasárnap 14:59
Úgy tudni, hogy szombat délután egy arra járó kocogó vette észre, hogy elkezdett omlani a híd. A polgárőrség lezárta a helyszínt. A katasztrófavédelem kereső kutyákkal érkezett a helyszínre, mert nem tudták, nincs-e valaki a törmelékek alatt.

Programok