Ugrás a tartalomra

Megye

Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 15:51
Mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Miskolcon, a kamara Népkerti Vígadóban rendezett hatvanötödik küldöttgyűlésén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 11:23
Az asszony egy miskolci sörözőben tett ismeretlen szert áldozata italába.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:14
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztályának határozata szerint a rókák (és más vadonélő ragadozók) veszettség elleni orális immunizálását megyénkben, a Sajó vonalától keletre eső területeken 2023. április 3 - 8. közötti időszakban fogják elvégezni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 11:14
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén 10., jubileumi alkalommal hirdette meg a Szakképzési Díjat, mely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít. A MOL Petrolkémia a Kooperáció kategóriában nyerte el a díjat a középfokú duális képzések fejlesztésével.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 09:58
Vádat emelt egy huszonöt éves nő ellen emberkereskedelem bűntette miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség, aki egy nő ismerősét – kilátástalan helyzetét kihasználva – arra bírta rá, hogy Angliában prostituáltként dolgozzon. Tevékenységét felügyelte, négy napig egy hotelszobába zárva dolgoztatta, keresményéből számára pénzt nem adott.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 18:06
Ha most akarta feltenni a nyári gumit, inkább tegye le a keresztkulcsot: a tél még nem adta fel a küzdelmet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 16:31
Az 1999-ben, a miskolci Marathon Club által első alkalommal megrendezett, majd ezt követően 2019-ben újraindított Kassa/Košice – Miskolc nemzetközi ultramarathoni futóverseny idén is folytatódik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 13:31
Ebben az évben is meghirdeti a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár a Hahó Könyvtársak elnevezésű olvasásnépszerűsítő vetélkedőjét.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 09:18
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen emberkereskedelem, kényszermunka bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. március 26. vasárnap 11:49
A turisztikai szezon kezdete előtt váratlanul felfüggesztették az edelényi kastély látogathatóságát. A bezárás híre helyben riadalmat, régiós és országos szinten pedig felháborodást váltott ki. Közben egy kiszivárgott törvénytervezet szerint több kastélyt - az edelényit is - közérdekű vagyonkezelő alapítványoknak vagy más magánjogi szereplőknek adna a kormány.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!