Ugrás a tartalomra

Megye

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 01. hétfő 14:10
Budapesten és az ország több megyéjében - köztük Borsod-Abaúj-Zemplénben is - fokozott ellenőrzést rendelt el nyárra az országos rendőrfőkapitány.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 28. csütörtök 13:06
Pénzbírsággal sújtották, és eltiltották a járművezetéstől a rendőrök azt a szendrőládi fiatalembert, aki az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 28. csütörtök 12:52
A megnövekedett igényekre tekintettel május 31-et követően ismételten lehetőséget biztosít ügyfeleinek a BMH Nonprofit Kft. az ingyenes szelektív-, valamint zöld- és üveghulladék-gyűjtőzsákok átvételére ügyfélszolgálati irodáiban, így Miskolcon a József Attila utca 53. szám alatt is – írja csütörtöki közleményében a szolgáltató. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 27. szerda 16:14
Fontos mérföldkőhöz érkezett a MOL 1,2 milliárd euróból épülő poliol komplexumának beruházása. November óta 36 hajószállítmánnyal összesen 65 készülék érkezett vízi úton, és a héten megérkezett az utolsó óriásberendezés is, amelyet a Tiszán szállítottak Tiszaújvárosba.
On
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2020. május 27. szerda 09:09
Két őzgidát nevelnek Mályiban, mert emberek fogdosták meg a kecses teremtéseket. Így azonban anyjuk már nem eteti őket. Lehoczky Krisztián, a Mályi Madármentő Állomás vezetője szerint elképzelhető, hogy ezek az állatok csak jövő tavasszal térhetnek vissza a vadonba.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 25. hétfő 13:38
A Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től tovább bővültek. A Gyermekegészségügyi Központban is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idő és telekonzultációs lehetőség már elérhető a frissített táblázatokban - tájékoztatott honlapján hétfőn a megyei kórház. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 22. péntek 16:13
Egy óriási, 7,9 méter magas, 7,5 méter széles és 30,5 méter hosszú gépszörnnyel érkezett újabb vegyipari berendezés a héten a MOL poliol üzemébe – írja közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 21. csütörtök 11:59
A FrieslandCampina Hungária olyan hátrányos helyzetű családoknak szeretne segíteni, ahol számítógép híján a gyerekek kimaradnak a digitális oktatásból. Az adomány, amely lehetőséget ad a digitális felzárkózásra, az Ökumenikus Segélyszervezet és helyi segítő szervezetek segítségével jut el a szabolcsi és a borsodi rászorulókhoz. Az adományban részesülnek az alsózsolcai Symphonia Alapítvány iskolájának rászoruló, alsó tagozatos diákjai is, akik egy szimfonikus zenei koncerttel köszönték meg a felajánlást.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. május 20. szerda 15:13
Az Északerdő Zrt. szerdán megnyitotta turistaszállóit, amelyeket a koronavírus-járvány miatt március 17-től tartottak zárva - közölte az erdőgazdaság az MTI-vel.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. május 19. kedd 09:07
Több mint kétezer doboz adózatlan cigarettát, valamint - vélhetően pszichoaktív anyagot is tartalmazó - vágott dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amikor keresőkutyával ellenőrzést tartottak egy borsodi településen - közölte a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága az MTI-vel kedden.

Programok