Ugrás a tartalomra

Feczkó: „Vannak a keretben olyan játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy felvegyék a DVTK mezét”

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 12:14
A válogatott mérkőzések miatt szünetel az OTP Bank Liga, ezt kihasználva a DVTK villanyfényes felkészülési mérkőzést játszott az NB II-ben szereplő Kazincbarcika ellen pénteken este a Futball Éjszakája programsorozat részeként. Az első félidőben a DVTK szerzett több gólt, a másodikban a vendégek.
Fotó: dvtk.eu

Felkészülési mérkőzés: Diósgyőri VTK - Kazincbarcika 3-4 (3-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 528 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)
DVTK 1. félidő: Danilović - Polgár, Brković, Karan, Tamás M. - Tóth Ba., Márkvárt - Prosser, Rui Pedro, Bacsa -  Tabaković. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
DVTK 2. félidő: Antal, Shestakov, Ndzoumou, Orosz M., Juhar - Tóth Bo., Tóth Ba. (Orosz D., 65.) - Ternován P., Zsolnai, Korbély - Óvári. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
KBSC: Horváth L. (Fila, 46.) - Virág Á. (Maliarenko, 65.), Heil, Fótyik, Farkas A. (Ádám F., 46., Lakatos M. (Mikló, 46.) - Oltean (Kercsó, 46.), Krausz (Kosovskyi, 65.), Toma - Berki, Lukács R. (Fekete Á., 46.) Vezetőedző: Gálhidi György.

Csere:
Sárga lap: Tóth Ba. a 18., Tamás M. a 44., Fótyik az 54., Ádám F. a 90. percben.
Gólszerző: Márkvárt (1-0) a 14., Prosser (2-0, 11-esből) a 17., Prosser (3-0) a 31., Oltean (3-1) a 39., Berki (3-2) az 50., Berki (3-3) a 75., Fekete Á. (3-4) a 82. percben.

Edzői értékelés

Feczkó Tamás: - Azokat a játékelemeket, amiket az elmúlt napokban gyakoroltunk, az első félidőben maradéktalanul viszontláttam. Ez a mérkőzés nagyon jó volt arra, hogy éles helyzetben lássak mindenkit. Őszintén el kell mondani, hogy vannak a keretben olyan játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy felvegyék a DVTK mezét. Azon dolgozunk, hogy minőségi játékosok legyenek a keretben.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!