Ugrás a tartalomra

Harminc százalékkal csökkennek a jegyárak a DVTK meccseire

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 21. hétfő 10:22
A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás, valamint a DVTK vezetése szeptember 10-én fogadta a DSZK, a szervezett szurkolói csoportok és a Diósgyőri Női Szurkolói Klub képviselőit. Az egyeztetésen döntés született többek között a jegyárak csökkentéséről, a capo állás átépítéséről, az ultra szektor átnevezéséről és a büfé árazásairól is - számolt be a dvtk.eu.

Leisztinger Tamás döntése alapján a Honvéd elleni találkozót követő első öt mérkőzésre a klub a belépőjegyek árait 30 százalékkal lecsökkenti. Amennyiben - az első három hazai találkozó átlagnézőszámához képest - ezen az öt meccsen átlagban 2000 fővel emelkedik a nézőszám, akkor a belépőjegyek árai a folytatásban is így maradnak. A szurkolók közül a döntés következtében senkit sem érhet hátrány, ezért a bérleteseket a klub külön kompenzálni fogja - olvasható a klub honlapján. A DVTK többségi tulajdonosa ígéretet tett arra is, hogy a büféket üzemeltető céggel közösen változtatni fog a büfében kapható termékek árazásán.

A szervezett szurkolói csoportok kérésének eleget téve hamarosan új nevet kap az ultra szektor. Az új nevet a klub és az ultrák közösen jelentik majd be. A DVTK saját költségén vállalja az új - a szervezett szurkoláshoz elengedhetetlen - capo állás megépítését az szurkolóktól kapott tervek alapján, valamint az ultra szektorhoz vezető lépcsők melletti falak festését, szintén a szurkolók tervei alapján.

További hírek

Olvasnivaló