Ugrás a tartalomra

Nincs regisztrált koronavírussal fertőzött beteg a megyében

baz.hu
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 17:35
A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatban rendkívüli értekezletet tartottak szerdán a Megyeházán Bánné Gál Boglárka megyei közgyűlési elnök kezdeményezésére.
Mind az egészségügyi, mind pedig az igazgatási infrastruktúra felkészült arra az esetre, ha a betegek száma növekedésnek indulna

Az egyeztetésen Demeter Ervin kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke, Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, valamint Asztalos Ágnes megyei tisztifőorvos adott tájékoztatást a jelenlegi helyzettel kapcsolatban a megye országgyűlési képviselőinek, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnökének.

A megbeszélésen elhangzott, jelen állás szerint nincs regisztrált koronavírussal fertőzött beteg a megyében, ugyanakkor mind az egészségügyi, mind pedig az igazgatási infrastruktúra felkészült arra az esetre, ha a betegek száma növekedésnek indulna.

Egyben kérték a megye lakosságát, hogy az Operatív Törzs ajánlása szerinti és a Magyar Kormány által elrendelt egészségügyi intézkedéseket a lehető legkörültekintőbben tartsák be.

További hírek

Olvasnivaló