Ugrás a tartalomra

"Szeretnénk még előrébb végezni a bajnokságban"

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 03. péntek 16:40
Megkezdte a felkészülést a DVTK labdarúgó csapata a bajnokság január 25-én rajtoló tavaszi szezonjára. Az év első edzése előtt sajtótájékoztatót tartottak, amelyen Feczkó Tamás válaszolt az újságírók kérdéseire.
Fotó: dvtk.eu

- A célunk az, hogy minél sikeresebben tudjunk szerepelni a tavaszi szezonban, és ne kelljen az utolsó fordulóig izgulni, mint ahogy az elmúlt három évben történt - nyilatkozta Feczkó Tamás. - Sőt, szeretnénk még előrébb végezni a bajnokságban annál, ahol éppen most állunk. Szeretnénk az utolsó mérkőzés hangulatát átmenteni a tavaszi meccsekre, hiszen olyan hangulatban tudtunk mérkőzést játszani, ami magyar pályán nagyon ritka, de Diósgyőrben ez mindig alap. Ezért én nagyon örülnénk annak, ha a csapat eredményei miatt a szurkolók tavasszal is ilyen szép számban látogatnának ki a mérkőzéseinkre és úgy tudnának boldogan távozni, hogy győztes meccsek is vannak, nem csak egy félidei jó játék, mint a Ferencváros ellen legutóbb. Ennek érdekében mindent el fogunk követni.

- Tavaly négy hét volt a felkészülési időszak, most három - folytatta a DVTK vezetőedzője. - Mi olyan program alapján dolgozunk, hogy ez nem okozhat problémát. Amikor megérkeztem, hat játékosnak megköszöntem az eddigi munkáját, most négyet kölcsönadunk, ez tíz, és eddig négy érkezett, ezért azon vagyunk, hogy minőségileg javuljon a keret állapota. Hysen Memolla már decemberben aláírta a szerződését, így velünk kezdi meg a felkészülést, ő az első igazolásunk. A fiatalok közül Farkas Marcell, Szűcs Kornél és Zsiga Máté is felkerültek az első csapat keretéhez. A korábban sérüléssel bajlódó Joachim Adukor szintén a csapattal készül már. Egyetlen sérültünk van, Makrai Gábor, aki jelenleg Belgrádban egy helyi térdspecialistánál készül, bízunk benne, hogy sikeresen. A szakember azt ígérte, hogy hat hét alatt rendbe rakja, de ha ez nyolc hét lesz, akkor sem leszünk elégedetlenek.

A DVTK kerete

Kapusok

1.    Antal Botond
2.    Bukrán Erik
3.    Danilović, Branislav

Mezőnyjátékosok
1.    Adukor, Joachim
2.    Brković, Dušan
3.    Farkas Marcell
4.    Hasani, Florent
5.    Iszlai Bence
6.    Ivanovski, Mirko (kisebb betegség miatt nem edzett pénteken)
7.    Karan, Dejan
8.    Korbély Kristóf
9.    Makrai Gábor (egy belgrádi specialistához utazott rehabilitációra)
10.    Márkvárt Dávid
11.    Memolla, Hysen
12.    Orosz Donát
13.    Orosz Marcell
14.    Polgár Kristóf
15.    Prosser Dániel
16.    Rui Pedro (hétfőig kapott szabadságot)
17.    Shestakov, Serhii
18.    Szűcs Kornél
19.    Tabaković, Haris
20.    Tamás Márk
21.    Tóth Borisz
22.    Vági András
23.    Zsiga Máté

Kölcsönben folytatják
Bacsa Patrik, Szabó Bence, Tóth Barnabás és Zsolnai Richárd tavasszal kölcsönben játszik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!