Ugrás a tartalomra

Színes programokkal készülnek a miskolci fürdők a hosszú hétvégére

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 14:36
Az ünnepi hosszú hétvége már augusztus 16-án elkezdődik a Selyemréti Strandfürdőben. A minőségi ételek és italok kedvelőit a Miskolctapolca Barlangfürdő várja augusztus 17-én és 18-án a II. gourmet zipnikkel. A Miskolctapolcai Strandfürdőben pedig Retro Nyárzáró lesz augusztus 19-én, a hétfői pihenőnapon.

Selyemréti Strandfürdőben a péntek a népi mesterségek és a népi emlékek ápolása köré csoportosul. Gyógynövény-bemutatóval indul a nap, a Diósgyőri Kézműves Alkotóház népi játszóházában pedig csuhébabát és textiljátékokat készíthetnek a kisebbek, de több más népi mesterséget is kipróbálhatnak, és lesz íjász tanoda is. A talpalávalóról az Agyagbanda gondoskodik.

Miskolctapolca Barlangfürdőben a gasztrovilág jeles képviselői szombaton és vasárnap a fürdőélmények mellé különleges ételeket és a csúcsborászatok legjobb borait kínálják az érdeklődőknek.

Miskolctapolcai Strandfürdő Retro Nyárzáróján, hétfőn családi vetélkedőn bizonyíthatnak a lángos- és a palacsintaevés bajnokai, az apukák a szívószálas szörpivó versenyen is összemérhetik ügyességüket. A kisebbek több ingyenes ugrálóvárban játszhatnak, az igazi retro strandélményről pedig Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdás diszkó-partija gondoskodik.

A programokról bővebben a strandok honlapján és facebook oldalán olvashatnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!