Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 17:35
Jelenleg ötvenhat rossz állapotú, egyelőre kiadatlan önkormányzati lakást tart nyilván a Miskolc Holding. Ezekből minden berendezés hiányzik, és teljes felújításra szorulnak – mondta el Szarka Dénes (Velünk a Város) önkormányzati képviselő az Áfonyás utcában megtartott hétfői sajtótájékoztatón.
Forrás
Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 16:59
Az önveszélyeztető magatartás a legnagyobb probléma, és ezzel kapcsolatban még mindig kevés a jelzés a családsegítők felé – ez derült ki azon a konferencián, amin az elmúlt évet értékelték. A gyerekek egyre fiatalabb korban nyúlnak alkoholhoz, vagy éppen kábító szerekhez, de hasonlóan nagy problémát jelent még most is a kiskorúak veszélyeztetése.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 15:09
Rekordszámú, összesen 134 módosító indítványt nyújtott be a költségvetési tervezethez a miskolci Fidesz-KDNP frakció hétfőn. Vezetőik szerint ezek számos fejlesztést, kisebb nagyobb beruházást tartalmaznak, összesen 1,4 milliárd forint értékben. Simon Gábor, a Velünk a Város frakcióvezetője úgy reagált: valódi építkezésekre van szükség, és több terület kap plusz forrást az idei költségvetésből.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 14:09
Csoportos létszámcsökkentés szándékát jelenti be a gazdasági társaság.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 14:37
Miskolci Városgazda Nonprofit Kft értesíti a lakosságot, hogy az általa üzemeltetett piacok nyitvatartása a következőképpen alakul:

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 09:41
Ingyenes, a lelki egészség megőrzését támogató előadásokat hirdet az Egészségfejlesztési Iroda és a Miskolci Kulturális Központ.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 08:43
A hétvégén Pozsonyban rendezték meg a 40. Szlovák Grand Prix nemzetközi karate versenyt, melyen a miskolci Justitia Fuji-Yama SE 6 versenyzővel vett részt.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 21:11
A MAC Újbuda elleni győzelemmel kezdte meg a Tipsport Liga középszakaszát a DVTK Jegesmedvék. A két magyar csapat ismét egy szoros, a végletekig kiélezett meccset játszott, ami során a vendégek nem tudtak betalálni Rajna kapujába, hazai oldalról viszont Galanisz és Valchar is eredményes volt a találkozó hajrájában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 13:17
Igazi farsangi mulatság várta a helyieket és az ide érkező turistákat február 23-án a Miskolci Termelői Napon. A helyi és környékbeli termelők portékáit és kézműves termékeit kínáló programon karneváli koncerttel, táncmulatsággal, farsangi finomságokkal és álarckészítéssel készültek a tél elűzésére az Erzsébet téren.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 15:24
A miskolci közgyűlés csütörtöki ülésén tárgyalja a város idei költségvetését. A büdzsé tervezete nyilvános, lássuk, miből, mennyiből, mennyit és mire költhet, költ a város 2020-ban.

Programok