Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:12
Az előző városvezetés által megkezdett 9 milliárd forintos hitelfelvétel végrehajtására kényszerül a Miskolc Holding Zrt. Az ezzel kapcsolatos közgyűlési előterjesztés csütörtökön kerül a miskolci testület elé, mivel a Miskolci Önkormányzatnak 4 milliárd forint értékben kell kezességet vállalnia a tranzakcióhoz – tájékoztat közleményben a városháza.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:58
Segíteni a balesetmentes közlekedést a miskolci és környékbeli utakon – ez volt a célja annak a közlekedés biztonsági ellenőrzésnek, amelyen elsősorban a téli autózáshoz szükséges eszközök meglétét és állapotát ellenőrizték a rendőrök.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:33
Végvári Lajos személye a 70-es, a 80-as és a 90-es években összeforrt a várossal. Mintegy ötven könyv és ötszáz cikk szerzője, művészettörténeti munkássága mellett fotóelmélettel és fotóesztétikával is foglakozott. Születésének századik évfordulója alkalmából emlékkonferenciával tisztelegnek a személye előtt.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:57
Ők mostantól szakmájuk diplomásai. Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat szerelők, pincérek és szakácsok képesek – oklevelüknek megfelelően – magasabb minőséget és szolgáltatást nyújtani, sőt diákokat képezni saját szakmájukban. A Mesteravatónak a BOKIK nemrég átadott új székháza adott otthont.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:02
Huszadik alkalommal rendezték meg az általános és középiskolásoknak szóló pályaválasztási börzét a Generali Arénában. A kétnapos eseményen nyolcvanhét kiállító, hét egyetem várta a pályaválasztókat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 14:40
Veres Pál, Miskolc polgármestere november 20-án kinevezte Miskolc új jegyzőjét.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 09:29
„A Szelídítésünk színhelye a működő buddhizmust mutatja meg a maga brutális mivoltában, amikor épp az ego romlására tör” – fogalmaz Váncsa István író, publicista Dusza Erika könyve kapcsán. A kötetet csütörtökön délután a megyei könyvtárban mutatják be a miskolci közönségnek.
Forrás
mvkzrt.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 20:38
November 23-án, szombaton és 24-én, vasárnap 07:00-tól 16:00-ig a Felső-Majláthról induló 1-es villamosok nem érintik az Újgyőri piac és az Újgyőri főtér megállóhelyeket. A kimaradó megállók helyett az 1-es villamost az Újgyőri piac ideiglenes megállóhelyen, illetve az Újgyőri főtéren a 2-es villamos megállóhelyén lehet igénybe venni.
Forrás
mvkzrt.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 16:18
Nem akármilyen közlekedéstörténeti különlegességnek számít a miskolci villamostársaság 109 éves hóseprője. Az MVK Zrt. állományában szolgálatot teljesítő ereklyét kedden és szerdán bárki megszemlélheti munka, vagy legalábbis városjárás közben – olvasható a társaság honlapján.
On
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 19:29
A Maradj Miskolcon Alapítvány gondozásában megjelent második kötet ismét gyerekeknek mutatja be Miskolc értékeit. Az alapítvány vezetői szerint a Milli és Rémi nem csupán mesekönyv, hanem a lokálpatrióta szemlélet szimbóluma.

Programok

-
városszerte