Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 16:24
Keringő a Palotaszállóban és samba a Tünderkertben – második sorozatához érkezett a Miskolc Televízió „Én is táncolnék!” című magazinműsora. A világjárvány miatti karantén időszakában a műsor az otthoni tánctanulásban segített. A veszélyhelyzet véget ért, a műsor viszont most folytatódik. Az Én is táncolnék! új, külső helyszínekkel tér vissza a képernyőre.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 14:23
A hamarosan iskolás korba lépő (öt éves) Termelői Nap augusztus 16-án ismét várja az érdeklődőket. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Nahaj Akusztik koncertje, latin fitnesz bemutató és az „állati jó” kézműves foglalkozások miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre. A hontalan állatok világnapja alkalmából ezúttal a gazdit kereső négylábúak kerülnek középpontba, így örökbefogadásra is lehetőség lesz majd.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 17:37
Gyémántlakodalmát ünnepelte a miskolci pár, akik szerint a házasság olyan, mint a kert: folyamatos odafigyelést igényel.
Forrás
Index
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 11:50
Újabb 2,2 milliárd forintos támogatást kap a könnyűzenei ipar. A kormány foglalkozott a zenekari támogatásokkal is, újabb támogatási csomagról döntöttek szerdán – jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 12:05
A világ űrkutatási térképén egyre nagyobb ponttá duzzad Miskolc.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 09:37
A közeljövőben változó busz és villamosközlekedéssel kapcsolatban tartottak lakossági fórumot a Bulgárföldön.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 20:45
Új tematikus műsor indul hamarosan a Miskolc Televízióban. A 140 éves Népkert történetéből elevenítenek fel érdekes, rendhagyó és szórakoztató momentumokat Fedor Vilmos és vendégei.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 18:13
Ismerkedős, beszélgetős délutánra invitálták az Avas lakóit a helyi közösségi szervezetek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 21:08
Az útfelbontással járó munkálatok miatt a körforgalom városból kivezető menekülőágát várhatóan augusztus 10. és 20. között zárják le - írja szerdai közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 11:24
Levélben szólította fel az építkezés miatt kialakult balesetveszélyes helyzet felszámolására a Szinva terasznál, a patak felett tulajdonosi engedély nélkül kialakított, félkész híd építtetőjét Miskolc - közölte a városháza sajtóosztálya.