Ugrás a tartalomra

Miskolc nyerte a legjobb szervező díját a Mobilitási hét kapcsán

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 17. kedd 16:02
Megrendezték az idei Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eredményeit összefoglaló rendezvényt az Innovációs és Technológiai Minisztériumban. Miskolc MJV Önkormányzata lett 2019-ben a „legjobb szervező önkormányzat”, a nyeremény egy kerékpár, amit jótékonysági célra ajánl fel az önkormányzat.

Az eseményen Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló elismeréseket és a legszorgosabb helyi szervezőknek járó díjakat.

Nagy Dezső környezetvédelmi referens vette át az elismerő oklevet.

Miskolc MJV önkormányzata 2019. szeptember 16-22 között rendezte meg az Európai Mobilitási Hét helyi rendezvényeit, amelyek célja a fenntartható városi mobilitás kialakítása, figyelemfelhívás az ésszerű gépjárműhasználatra és a város- és egészségbarát közlekedési módok ösztönzése.

Az elismerés nemcsak az önkormányzat sikere, hanem a megvalósításban résztvevő és együttműködő harminckilenc helyi intézményé és társadalmi szervezeté is, akik közreműködését, segítségét ezúton is köszönik. Csaknem száz program valósult meg, amelyeken több  mint tízezer miskolci vett részt.

További hírek

Olvasnivaló