2018. december 15. Valér

Csapatsport

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 14. 23:13
Évértékelőt tartott pénteken a Miskolc Városi Diáksport Szövetség a Művészetek Házában. A rendezvényen hatvanhárom diákot, tanárt és edzőt tüntettek ki. Molnár Péter, a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke ünnepi beszédében elmondta, a szervezet fontos szerepet játszik a versenyek lebonyolításában, sportéletre, egészséges testmozgásra buzdítja a a diákokat.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 14. 10:50
Hercsik Istvánt kérték fel a Miskolci Vízilabda Club (MVLC) társadalmi elnöki posztjára. Az Avalon Parkban csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón elhangzott: csak a vezetési struktúra változik, a korábbi klubelnök, Bachner András továbbra is szakmai irányítója marad a miskolci vízilabdasportnak. Szó esett a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőről is: a miskolciak meglepetésre készülnek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 14:12
A serdülő korcsoportos judo országos csapatbajnokságnak december 8-án Győr adott otthont. A miskolci sportolók harmadik helyen végeztek.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 11:09
Sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a DVTK Jegesmedvék csapata, miután nagy csatában, kapott gól nélkül győzte le a Tipsport Liga címvédőjét. A vasárnapi találkozó egyetlen gólját Rasmus Kulmala szerezte a második harmadban.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 11:09
Vasárnap délután az Aluinvent DVTK a Szekszárd csapatát fogadta a bajnokság 9. fordulójában és elsősorban a második negyedben mutatott elsöprő játékának köszönhetően magabiztos, tízpontos győzelmet aratott ellenfele felett.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. december 11. 15:34
A magyar női kézilabda-válogatott 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Nancyban, így továbbra is van esélye a továbbjutásra.

Oldalak

Ajánlat