Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 12:43
Ha az emberek között megszűnik a barátság, akkor elveszhet a béke az államok között - hangsúlyozták a V4 Testvérvárosok Sporttalálkozójának résztvevői Miskolcon. A borsodi megyeszékhely adott otthont idén az eseménynek.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 18:27
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában Szentlőrincen játszott a DVTK. A hazaiak szinte egyből büntetőhöz jutottak, amit értékesítettek, majd az egyik gyors kontrát kihasználva megduplázták az előnyüket, mert a másik oldalon a diósgyőri támadók még ziccert is hibáztak. A szünet után a diósgyőriek teljesen beszorították ellenfelüket, de ha sikerült áttörni a védőfalat, akkor a hazai kapus mutatott be bravúrt, így nem változott az eredmény - számolt be a dvtk.eu.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 08:39
A Tippmix Női NB I. A-csoport alapszakaszának harmadik fordulójában a PINKK Pécsi 424 gárdája látogatott a DVTK Arénába. A mérkőzést magabiztosan kezdte a hazai csapat, és bár többször is hullámvölgybe került a találkozó során, az irányítást nem engedte ki a kezéből a DVTK HUN-Them - adta hírül a dvtk.eu.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 01. szombat 17:21
Magabiztos győzelmet aratott a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga 7. fordulójában az újonc Újpest ellen. A gólokat Nagy Lilla (2), Nagy Panna és Mikó Erika szerezték. Folytatás két hét múlva az FTC otthonában - számolt be a dvtk.eu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 01. szombat 12:17
Az idén Miskolc adott otthont a V4 Testvérvárosok Sporttalálkozójának.
Forrás
Buzafalvi Győző
Utoljára módosítva
2022. szeptember 29. csütörtök 17:04
A nagybarcai Lezák Lőtéren szeptember 24-én nagy részvétel mellett rendezték meg a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASz) VI. Honvédelmi Többtusa Versenyt.
Forrás
Tajthy Ákos 
Utoljára módosítva
2022. szeptember 27. kedd 12:32
A nemzetközi megmérettetésen a Miskolci Majorette Együttes volt a legeredményesebb magyar csapat.
Forrás
dvtk.eu / minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 18. vasárnap 20:26
Második meccsét is megnyerte a DVTK Jegesmedvék csapata. A vasárnapi, hazai nyitányon a FEHA19 volt az ellenfél, a találkozó elején pedig rögtön magához ragadta a kezdeményezést Tokaji Viktor együttese. Kétgólos előnynél a vendégek még szépíteni tudtak, de ezt követően is a DVTK Jegesmedvék akarata érvényesült és magabiztosan nyerte meg a meccset, begyűjtve ezzel a három bajnoki pontot.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 17. szombat 19:11
A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a DVTK a Szegeddel játszott. Az első félidőben a diósgyőri nevelésű Kundrák Norbert góljával a vendégek szereztek vezetést, amit a játékrész vége előtt az egyre nagyobb nyomást kifejtő piros-fehérek nem tudtak kiegyenlíteni. A második félidőben is hasonlóan alakultak az események, a DVTK folyamatosan támadott, ám ezen a délutánon nem sikerült gólt szerezni, így a Szeged jutott tovább a következő fordulóba. A játék képét jól jelzi, hogy a mérkőzés után a közönség megtapsolta a jól küzdő DVTK-t. Ezzel a Szeged jutott tovább a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 15. csütörtök 10:26
Pénteken rajtol a jégkorong Erste Liga és az osztrák liga (ICEHL) 2022/23-es idénye, előbbiben az erdélyi csapatok számítanak fő esélyesnek, utóbbiban a Fehérvár szeretné megközelíteni előző szezonbeli teljesítményét.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!