Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 19:32
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a hazaiak egy szöglet után már a 12. percben előnybe kerültek, és győzelmi esélyeiket növelte, hogy Szatmári Csaba kiállítása után taz főre csökkent a DVTK.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 17:24
A játék minden elemében felülmúlta és végül megérdemelten le is győzte a listavezető és eddig még veretlen MTK Hungáriát a DVTK női labdarúgó csapata szombaton kora délután. Maria Palama kétszer is betalált, és nem sokon múlt a többgólos győzelem sem, de Biljana Bradić tizenegyesét Varga Luca védte bravúrral a 10. percben, míg a második félidő derekán szintén Bradić lövésénél a kapufa volt a budapestiekkel. A vendégek Sipos Lilla révén csak a 89. percben tudtak szépíteni - írja a dvtk.eu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 17:43
Megnyerte első mérkőzését a nemrégiben újjáalakult DVTK férfi kézilabdacsapata. Vasárnap hazai pályán is bemutatkoznak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 17:22
A Szentes ellen kezdte meg Magyar Kupa szereplését a PannErgy Miskolci Vízilabda Club a hétvégén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 13:15
A és B kategóriában is nyert a KÖDMÖN a hétvégi országos táncversenyen Zalaegerszegen.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 20:56
Vasárnap délután a MAC HKB Újbuda csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék a Miskolci Jégcsarnokban. A pénteki játéknaphoz hasonlóan hamar kétgólos hátrányba került Tokaji Viktor együttese, majd Galanisz még az első harmadban szépített. A jó iramú találkozó második játékrészében mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de gólt a vendégek szereztek. A záró játékrészben Galajda Zsombor csökkentette a hátrányt, a végjátékban azonban a vendégek eldöntötték a három pont sorsát. DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 2-5.
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 17:57
A magyar válogatott 6 arannyal, 8 ezüsttel és 4 bronzzal fölényesen nyerte a vasárnap zárult koppenhágai kajak-kenu világbajnokság nemzetek közötti versenyét, s végzett az éremtáblázat élén.
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 15:28
Egy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnap délelőtti döntőiben.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 12:47
Felavatása óta először játszott kupamérkőzést a DVTK az újjépített DVTK Stadionban. A MOL Merkantil Bank Lia 3. fordulójában hazai pályán Zsolnai Richárd szép lövésével gyorsan vezetést szerzett a DVTK a másodosztályú Szentlőrinc ellen. Szinte a semmiből egyenlítettek a vendégek, de a szünet előtt Makrai Gábor tekerésével ismét a DVTK állt továbbjutásra. A második félidőben is döntő fölényben játszott a DVTK, Makrai kapufát is lőtt, de az eredmény már nem változott, a DVTK jutott a legjobb 32 csapat közé
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2021. szeptember 18. szombat 13:22
Két arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.

Programok

-
Miskolc és környéke