Ugrás a tartalomra

DVTK Jegesmedvék

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. március 02. kedd 21:43
A Tipos Extraliga 44. fordulójában a HK Dukla Michalovce ellen játszott a DVTK Jegesmedvék több kulcsjátékosát is nélkülöző csapata.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 28. vasárnap 21:42
A Tipos Extraliga 43. fordulójában a HC'05 Banská Bystrica ellen játszott és szerzett két pontot a DVTK Jegesmedvék csapata. A mérkőzés első gólját Walker szerezte, de a vendégek hamar egyenlíteni tudtak. Három perccel később Karol Csányi egy emberhátrányos találattal ismét vezetéshez juttatta csapatát, azonban Ihnacák a második játékrészben egyenlített. Újabb gól már nem született, így következhetett a hosszabbítás, majd a büntetőlövések, amik során Galanisz Nikandrosz találata döntötte el a meccset.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. február 22. hétfő 08:13
A Tipos Extraliga 41. fordulójában a HK Nitra csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék. A mérkőzés első harmadában a vendégek kétgólos előnyre tettek szert, amit a második játékrész elején növelni tudtak egy találattal. Ezt követően Tokaji Viktor csapata átvette a kezdeményezést és folyamatosan nyomás alatt tartotta a nyitrai kaput. Ennek köszönhetően előbb Osterberg, majd Magosi volt eredményes. A meccs utolsó másodpercéig küzdött a piros-fehér csapat az egyenlítésért, de ez nem sikerült és a vendégek egy üres kapus góllal beállították a végeredményt - írja a dvtk.eu.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 19. péntek 20:48
A DVTK Jegesmedvék csapata négygólos vereséget szenvedett Trencsénben a szlovák jégkorongliga pénteki játéknapján. A miskolciak változatlanul a 11. helyen állnak, ami még nem ér rájátszást.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 16. kedd 20:50
A rájátszásba jutásért harcoló DVTK Jegesmedvék csapata 4-1-re győzött a sereghajtó Liptószentmiklós (Liptovsky Mikulás) otthonában a szlovák jégkorongliga keddi játéknapján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. február 07. vasárnap 21:00
A rájátszásba jutásért harcoló DVTK Jegesmedvék csapata 5-1-re kikapott a közvetlen élmezőnyhöz tartozó vendég Zólyom (Zvolen) együttesétől a szlovák jégkorongliga vasárnapi fordulójában.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 01. hétfő 08:17
A DVTK Jegesmedvék csapata 7-3-ra kikapott a vendég Gyetvától (Detva) a szlovák jégkorongliga vasárnapi fordulójában.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 01. hétfő 08:55
Nagyiramú, küzdelmes mérkőzésen a DVTK Jegesmedvék együttese 3-2-re legyőzte az Érsekújvárt (Nové Zámky) a szlovák jégkorongliga pénteki játéknapján, melyen két magyar edző, Tokaji Viktor és Majoross Gergely csapatai csatáztak Miskolcon.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. január 28. csütörtök 09:22
A csütörtöki naptól már nem Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. A szezon hátralevő időszakában a magyar jégkorong egyik kiemelkedő alakja, Tokaji Viktor irányítja a Tipos Extraligában szereplő csapatot. A 44 esztendős szakember – aki játékosként 222 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban – korábban két szezonon keresztül másodedzőként már dolgozott a szlovák jégkorongligában.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. január 24. vasárnap 19:54
A DVTK Jegesmedvék csapata 5-3-ra kikapott a HK Poprad otthonában a szlovák jégkorongliga vasárnapi játéknapján.