Ugrás a tartalomra

Technikai sport

Forrás
nso.hu
Utoljára módosítva
2020. március 23. hétfő 15:31
Az Azeri Nagydíj szervezői közleményben tudatták, elhalasztják a június 7-i versenyt, így még tovább csúszik az F1-es idényrajt.
Forrás
nso.hu
Utoljára módosítva
2020. március 08. vasárnap 14:29
A Bahreini Nagydíj szervezői vasárnap osztottak meg egy közleményt, mely szerint a 2020-as F1-es idény második versenyhétvégéjét zárt kapuk mögött bonyolítják le a koronavírus miatt.
Forrás
player.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 15:11
Az autósoknál a Carlos Sainz, Lucas Cruz spanyol duó nyerte meg a pénteken befejeződött, első alkalommal Szaúd-Arábiában rendezett Dakar-ralit, a motorosoknál pedig az amerikai Ricky Brabec győzött.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 08:53
A Tiszaújvárosi Triatlon Klub múlt vasárnap első alkalommal rendezte meg a CIVIS-CLEAN Cyclocross versenyt. A kerékpározás speciális, őszi-téli műfajának helyi debütálását jelentő akkreditált viadal a végig szakadó eső és sár ellenére nagy sikert aratott a sportág hazai, valamint román és szlovák amatőr és profi gyakorlóinak táborában. Molnár György személyében a versenynek miskolci kategória győztese is volt.
Forrás
nso.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 10:07
Szélsőséges időjárási körülmények között, fordulatos küzdelmet vívott a mezőny a magyar ERC-futamon – a két fő hír: Turán Frigyes nyerte meg a versenyt, amelyen Chris Ingram Európa-bajnok lett.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 15:48
A kedden reggel nyolc órától este kilenc óráig tartó tesztelés központja a 2018-ban a DVTK stadion parkolója. Innen indulnak, és ide is érkeznek vissza a párosok.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 28. hétfő 15:39
Mozgalmas volt a hétvége a Factory Sport Arénában, ahol idén is megrendezték a hagyományos őszi nagy derbit. Szombaton BMX, vasárnap a roller szerelmesei próbálhatták ki magukat az extrém sportok miskolci fellegvárában.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 29. kedd 13:53
Október utolsó vasárnapján ismét cyclocross kerékpárosok vették birtokukba a Miskolci Egyetem Körcsarnokának környékét. A III. Decathlon Borsodcross keretében Magyar-kupa futamot is rendeztek, de az elit kategórián kívül kicsik és nagyok, valamint amatőrök is megmérethették magukat.
Forrás
mnsz.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 11:27
A Nem félünk a farkastól egy különleges dráma, nagyon népszerű és nagyon emblematikus darabja a modern drámairodalomnak. Abszurdba hajló történet egy éjszakáról, ahol egy idősebb és egy fiatalabb házaspár tetemes mennyiségű alkohol hatására belekerül az emberi játszmák, az elfojtás érzelmi és erőspiráljába. A Miskolci Nemzeti Színházban Székely Kriszta állítja színpadra Edward Albee színművét. Az előadást október 5-től láthatja a közönség a Játékszínben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 19. csütörtök 11:54
A hétvégén Spanyolországban, a Circuit de Barcelona-Catalunya aszfaltján rendezik meg a TCR Europe hatodik versenyhétvégéjét. Szabó Zsolt, a M1RA motorsport miskolci származású pilótája izgatottan várja, hogy újra versenybe szállhasson az értékes pontokért.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!