Ugrás a tartalomra

Technikai sport

Forrás
player.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 15:11
Az autósoknál a Carlos Sainz, Lucas Cruz spanyol duó nyerte meg a pénteken befejeződött, első alkalommal Szaúd-Arábiában rendezett Dakar-ralit, a motorosoknál pedig az amerikai Ricky Brabec győzött.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 08:53
A Tiszaújvárosi Triatlon Klub múlt vasárnap első alkalommal rendezte meg a CIVIS-CLEAN Cyclocross versenyt. A kerékpározás speciális, őszi-téli műfajának helyi debütálását jelentő akkreditált viadal a végig szakadó eső és sár ellenére nagy sikert aratott a sportág hazai, valamint román és szlovák amatőr és profi gyakorlóinak táborában. Molnár György személyében a versenynek miskolci kategória győztese is volt.
Forrás
nso.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 10:07
Szélsőséges időjárási körülmények között, fordulatos küzdelmet vívott a mezőny a magyar ERC-futamon – a két fő hír: Turán Frigyes nyerte meg a versenyt, amelyen Chris Ingram Európa-bajnok lett.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 15:48
A kedden reggel nyolc órától este kilenc óráig tartó tesztelés központja a 2018-ban a DVTK stadion parkolója. Innen indulnak, és ide is érkeznek vissza a párosok.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 28. hétfő 15:39
Mozgalmas volt a hétvége a Factory Sport Arénában, ahol idén is megrendezték a hagyományos őszi nagy derbit. Szombaton BMX, vasárnap a roller szerelmesei próbálhatták ki magukat az extrém sportok miskolci fellegvárában.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 29. kedd 13:53
Október utolsó vasárnapján ismét cyclocross kerékpárosok vették birtokukba a Miskolci Egyetem Körcsarnokának környékét. A III. Decathlon Borsodcross keretében Magyar-kupa futamot is rendeztek, de az elit kategórián kívül kicsik és nagyok, valamint amatőrök is megmérethették magukat.
Forrás
mnsz.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 11:27
A Nem félünk a farkastól egy különleges dráma, nagyon népszerű és nagyon emblematikus darabja a modern drámairodalomnak. Abszurdba hajló történet egy éjszakáról, ahol egy idősebb és egy fiatalabb házaspár tetemes mennyiségű alkohol hatására belekerül az emberi játszmák, az elfojtás érzelmi és erőspiráljába. A Miskolci Nemzeti Színházban Székely Kriszta állítja színpadra Edward Albee színművét. Az előadást október 5-től láthatja a közönség a Játékszínben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 19. csütörtök 11:54
A hétvégén Spanyolországban, a Circuit de Barcelona-Catalunya aszfaltján rendezik meg a TCR Europe hatodik versenyhétvégéjét. Szabó Zsolt, a M1RA motorsport miskolci származású pilótája izgatottan várja, hogy újra versenybe szállhasson az értékes pontokért.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 15. vasárnap 21:07
Elképesztő csatákkal tért vissza a nyári szünetből a WTCR Super Grid. A pihenő utáni első futamoknak a ningboi versenypálya adott otthont, ahol rendkívül kiélezett küzdelmeket láthattunk a pályán. Tassi Attila, a HELL-KCMG csapat versenyzője azonban elképesztő kitartásának és küzdőszellemének köszönhetően pontszerző helyeket szerzett a hétvége során.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 06. péntek 19:57
A Szatmári Malom Kft. csapata nyerte idén a Coop Rallyt, amelynek záró díjátadójára csütörtökön került sor Hajdúszoboszlón. A szakmai rendezvény ebben az évben Magyarország keleti felén látogatott meg hat élelmiszeripari szereplőt, egy COOP üzletet és egy COOP logisztikai központot, amelyek hosszú távú partnerségben dolgoznak a COOP Gazdasági Csoporttal. Az idén 14. alkalommal megrendezett, a magyar élelmiszer-feldolgozást a középpontba állító Coop Rally mára egy valódi branddé, a hazai termékek, a magyar minőség legnagyobb országos ünnepévé vált.

Programok