Ugrás a tartalomra

Az utolsó fogásokat fogyasztják a Miskolci Pikniken

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 25. hétfő 09:20
Véget ért a város új kedvenc fesztiválja: zajos siker volt az eső ellenére is.

Drón show-val búcsúztak az első pikniktől a fesztivál szervezői. Előtte azonban a város első embere méltatta az eseménysorozatot.

- Mi történt itt a három nap alatt? Még felfogni sem tudom. Ha esett, ha fújt, tele volt a város. Teltházas koncertek, a főutcán mozdulni sem lehetett. Köszönöm a miskolciaknak ezt a csodát! – fogalmazott záróbeszédében Veres Pál polgármester vasárnap este a Szent István téren. 

- Kitartottunk esőben, szélben, és megmutattuk, hogy a legcudarabb körülmények közt is tudjuk magunkat jól érezni. Legyünk büszkék Miskolcra! Mert ez a város tele van energiával. Ez a város tele van értékkel: Önökkel – ezekkel a gondolatokkal zárta a háromnapos rendezvényt a város első embere.

És valóban, az eső hol ömlött, hol csordogált, pont, ahogy a fesztiválozó tömeg a sétálóutcán. Míg azonban az előbbi többször hosszú időre elállt, az emberek hada folyamatosan özönlött. Vasárnap este, mint réten a gombakalapok, úgy sorakoztak a nyitott esernyők az égi zuhanyban. A koncertek azonban véget értek, az árusok tovább álltak, az emberek hazamentek. Ami maradt, azok a kellemes emlékek, és a Veres Pál által is említett energia.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!