Ugrás a tartalomra

Családi napot rendeznek a Gárdonyiban

Miskolci Napló
Utoljára módosítva
2024. május 04. szombat 20:55
Miskolc város napjához kapcsolódva Parknyitó családi napra invitál mindenkit a Miskolci Kulturális Központ a Gárdonyi Géza Művelődési Ház kertjébe. 
Képünk illusztráció / Fotó: Mocsári László

Az évek alatt már megszokhattuk, hogy Miskolc város napjához számos program kapcsolódik, így nem meglepő az sem, hogy a Gárdonyi Géza Művelődési Ház kertjében Parknyitó családi napot rendeznek május 11-én, ahol a Miskolci Kulturális Központ munkatársai egész napos programokkal kedveskednek a hejőcsabai városrészbe látogatóknak. 

Nemcsak a város napját, de a madarak és fák napját – ami a Föld napjának testvérünnepe – is szeretnék méltó módon megünnepelni ezen a rendezvényen, nem véletlenül lesznek ehhez kapcsolódó programok is a színes kínálatban. 

A délelőtt térzenével indul a Classic Brass Band közreműködésével, majd a teljesség igénye nélkül lesz „Maminbaba” bemutató is, és a Diri Dongó együttes műsorát is láthatják a gyermekek legnagyobb örömére. Akit a gyógynövények titkai jobban érdekelnek, az Pászk Norbert gyógynövényismereti előadásán nyerhet betekintést a természet titkaiba. 

A délután is tartogat majd meglepetéseket, hiszen a ZENITA fellépése után break- és poundbemutató is várja az érdeklődőket. Természetesen emellett folyamatos programok is lesznek, íjásztatás, a Pajta JátékTár játékai, gombabemutató és tanácsadás, valamint ökojátszóház is vár mindenkit május 11-én a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában.   

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!