Ugrás a tartalomra

Hála gálával és ünnepi műsorral tért vissza a Zenita

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 28. szombat 19:34
Szombat este rendezték meg a Musical és Miskolc gálát a Művészetek Házában. Az ünnepi műsor előtt a Zenita Alapítvány egy jótékonysági hála gálát is rendezett az egészségügyi dolgozóknak, hogy munkájukat megköszönje.
Mocsári László képgalériája

Fennlásának nyolcadik évfordulóját ünnepli a 2013-ban útjára indult Musical és Miskolc Gála. Első alkalommal 2019-ben, a program második felvonásában lepték meg a közönséget a Miskolci Szimfonikus Zenekarral közös produkcióval. Az együttműködés nagy sikert aratott, ezért nem is volt kérdés, hogy a szimfonikusok a VIII. Musical és Miskolc Gálán is közreműködnek.

2019 októberében szárnyaikat bontogató fiatalok és elismert énekesek léptek színpadra a Művészetek Házában. A Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány ekkor adta hetedik ünnepélyes gálaműsorát. A fiatalok felkészülését idén Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Vágó Zsuzsi, Szolnoki Péter, és Cselepák Balázs mentorok segítették.

- A gála lényege, hogy a tehetséges fiatalok, már ismert és sikeres művészekkel együtt léphessenek színpadra, akik a tehetségek mentorálásában is részt vesznek - nyilatkozta korábban lapunknak Jancsó Dóra színész- énekesnő, aki hozzátette, ezért a fiatalok nem csak szóló dalokkal, hanem duettekkel és csoportos produkciókkal is készültek.

A második részében a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretével folytatódott a műsor.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!