Ugrás a tartalomra

MVK - áthelyezik az Erzsébet téri megállóhelyet

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 03. péntek 11:32
A Dayka-átkötés kivitelezése miatt november 7-én kedden, várhatóan 10:00 órától újra változik a forgalmi rend, ez a változás a 21-es és 21G-s buszjáratok útvonalát és egy megállóhelyét érinti.
Grafika: MVK Zrt.

Keddtől a munkálatok befejezéséig a Berekalja irányába közlekedő 21-es autóbuszok és az Újgyőri főtér végállomás felé közlekedő 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye ideiglenesen a Dayka Gábor utca új szakaszán kerül kialakításra. A Tiszai pályaudvar, valamint a Szondi György utca végállomás irányába közlekedő 21-es, illetve 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye pedig visszakerül eredeti helyére - olvasható a Miskolc Városi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVK) közleményében.

A két viszonylat útvonalváltozása: Berekalja, illetve az Újgyőri főtér irányába, a Kálvin János utca után egyenesen tovább haladnak a járatok a Meggyesalja utcára, innen kanyarodnak a Dayka Gábor utca új szakaszára, majd a Petőfi utcára, ahonnan az útvonaluk változatlan (a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába a Petőfi Sándor utca – Dayka Gábor utca új szakasza – Meggyesalja utca – Kálvin János utca útvonalon közlekednek) - írja az MVK.

A Dayka beruházással összefüggő közlekedési változásokról bővebben beszámoltunk korábban ITT és ITT

További hírek

Olvasnivaló