Ugrás a tartalomra

Nagy az érdeklődés, meghosszabbítják a LED-csereprogramra való regisztrációt

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 29. péntek 16:37
Egészen október 15-ig lehet jelentkezni korszerű és energiatakarékos izzókért.

Az érdeklődésre való tekintettel október 15-ig meghosszabbítja a regisztrációt Miskolc MJV Önkormányzata a LED-csereprogramra - írja pénteki közleményében a városháza sajtóosztálya. 

Emlékeztetnek, az önkormányzat a szűkös költségvetés ellenére is folytatja a Nagy-Miskolc program megvalósítását. Ennek része a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag, amelynek egyik eleme – a CYEB-bel együttműködve – a városban megvalósuló ingyenes lakossági LED-csereprogram.

- A pályázat első körének népszerűségére, valamint a miskolci családokat továbbra is megterhelő energiaárak és infláció miatt az Önkormányzat elindította az ingyenes lakossági LED-csereprogram második szakaszát, melyben azok a miskolciak vehetnek részt, akik az első körben nem pályáztak - áll a közleményben.

Az érdeklődésre tekintettel az aktuális kiírást meghosszabbítják, így egészen október 15-ig lehet jelentkezni korszerű és energiatakarékos izzókért, melyek alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára. Ezzel együtt az avasi és diósgyőri kihelyezett irodákban továbbra is hosszabbított nyitvatartás szerint várják az ügyfeleket.
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!