Ugrás a tartalomra

Salkaházi plusz – Folytatódik a Szépkorúak filmklubja

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. november 02. csütörtök 15:12
Novemberben újabb filmvetítéssel folytatódik a Szépkorúak filmklubja a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány szervezésében.

Ez alkalommal a Salkaházi plusz program részeként „A nemzet aranyai” című magyar filmet nézhetik majd meg az érdeklődők a Művészetek Háza Uránia termében, november 26-án 11 és 14 órától - tájékoztatta lapunkat a városháza sajtóosztálya.

Hozzátették, a vetítésre szóló jegyeket a miskolci polgármesteri Hivatal aulájában, a Hunyadi utca 2. szám alatti főbejáratnál lehet majd átvenni november 13-án, hétfőn 9 órától.

Regisztráció és további információk a 06-70/395-26-18-as telefonszámon.

A nemzet aranyai - előzetes:

Mint ismert, Miskolc polgármestere - a Velünk a Város frakció képviselőinek jelenlétében - rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be október 11-én, hogy idén 14 ezer forintra nő a Salkaházi Sára Miskolc Program támogatása.

Azt is elmondta Veres Pál, hogy a juttatás mellett az önkormányzat ajándékokkal is kedveskedik a miskolci nyugdíjasoknak a sok évtizedes munkáért. Egy kérdőívvel fordulnak majd a nyugdíjasokhoz, és akik ezt megválaszolják, azok között kisorsolnak 200 jegyet a 200 éves Miskolci Nemzeti Színház előadásaira, 125 jegyet a 125 éves Herman Ottó Múzeumba, 60 koncertbelépőt a 60 éves Miskolci Szimfonikusokhoz, 40 nagyszülő-unoka párosjegyet a 40 éves Miskolci Állatkertbe, továbbá 30 nagyszülő-unoka párosjegyet az idén 30 éves Miskolci Csodamalom Bábszínház előadásaira. És folytatják a nyugdíjasok filmvetítéseit is, de egyéb programokkal és előadásokkal is kedveskednek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!