Ugrás a tartalomra

Szarka Dénes: Krumplivásárnál többre nem számíthatunk a Fidesztől 

Cziffra Andrea
Utoljára módosítva
2022. október 14. péntek 15:40
Az országgyűlési választás kampányígéretei nem teljesültek, a krumplivásár viszont állandó – jelentette ki Szarka Dénes, a Velünk a Város önkormányzati képviselője pénteken tartott sajtótájékoztatóján.  
Fotók: Horváth Csongor

- Magyarországon a korábban ismert formájában megszűnt a rezsicsökkentés, a kisvállalkozók tételes adóját, a KATA-t megcsonkították, az önkormányzatokat kivéreztetik, a kormány hétről hétre megszorításokat jelent be, az élelmiszer- és az energiaárak teljes mértékben elszabadultak, az infláció a térségben messze a legmagasabb, a magyar munkabérek ezzel szemben a kontinens legalacsonyabbjai között vannak. A kormány egyre keményebb megszorításokat vezet be, a válság okaként általa megnevezett szankciókat sorra megszavazza, majd konzultálni akar róluk – kezdte péntek délután tartott sajtótájékoztatóját Szarka Dénes.  
 
- Közvetlen környezetünkben, az Avason azt látjuk, hogy hiába keressük a kampányban megígért süllyesztett kukákat, hiába várjuk, hogy egyáltalán szóba kerüljön az utak felújítása, ami szintén ígéret volt a választás előtt, úgy tűnik, hogy minden okunk megvan azt feltételezni, hogy az Avas ismét négy évre lekerült a parlamenti térképekről – fogalmazott a politikus.  

Hozzátette, a Fidesz politikusai által szervezett kedvezményes zöldség- és gyümölcsvásár viszont állandó. - A térség országgyűlési képviselője krumplivásárt szervez szombaton és vasárnap az Avason. Láthatjuk, hogy ez az egyetlen eszköz maradt - jelentette ki a képviselő. - Üdvözlöm, hogy legalább ennyi van. Arra buzdítom a választókerületünk és lakótelepünk lakóit, hogy ha tehetik, vegyenek részt a kedvezményes zöldségvásáron, vegyenek olcsó krumplit! A Fidesztől ennél többre sajnos nem számíthatunk a következő válságos időszakban – jelentette ki Szarka Dénes.  

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!