Ugrás a tartalomra

Valami nem stimmel az adventi villamos szavazásával

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 20. vasárnap 13:25
Olvasóink jelezték, hogy egy ideje nem tudnak óránként szavazatot leadni a miskolci adventi villamosra a cseh hírportálon, ahol azóta a pilseniek villamosa már több ezer szavazattal vezet.

Eddig naponta többször, általában óránként tudtunk szavazni több eszközről. (telefon, számítógép). Amikor már 300 ezer szavazattal vezettünk, akkor megváltozott a helyzet. Többen írták, mondták, hogy már csak egy eszközről naponta 1-2x tudnak szavazni. (köztük mi is) Közben a csehek átvették a vezetést. Úgy érzem elég tisztességtelen így befolyásolni a szavazást. Ha zavarja őket, hogy a miskolciak annyit szavaznak, hogy esetleg megint a mi villamosunk nyerne, akkor eleve úgy kellett volna beállítaniuk a rendszert, hogy mindenki csak naponta egyszer szavazzon. De, hogy menet közben minket valahogy leblokkolnak, ez kissé felháborító! - írja egy olvasónk.

Nagyon sokan lelkesen próbálnánk tegnap este óta a mi csodás villanosunkra szavazni de senkit nem enged ,több csoportban kiírták a Miskolciak ez így valahol nem korrekt és Cseheknek meg erdekes módon nő,mi pedig állunk szinte egész Miskolc összefogott bár nekünk így is ez a legszebb villamos - olvasható egy másik üzenetben.

Mi is újra voksoltunk, cikkünk írásakor a Tátránk 798 050 szavazaton áll, míg a csehek 976 950-el vezetnek. 

Árgus szemekkel figyeljük a szavazás állását, amennyiben Önök is tapasztalnak problémát a szavazással kapcsolatban kérjük írják meg nekünk Facebook üzenetben!

Frissítés: olvasónk kommentben arra hívta fel a figyelmet, hogy inkognitómódban egymás után is lehet szavazni! Kipróbáltuk, működik!

Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot. A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Továbbiak majd Új inkognitóablak elemre. Ekkor új ablak jelenik meg. Itt nyissa meg a szavazó linket!

Billentyűparanccsal is megnyithat inkognitóablakot.

  • Windows, Linux vagy Chrome OS rendszeren: Nyomja le a Ctrl + Shift + n billentyűparancsot.

Egy másik követőnk pedig egy alkalmazást is létrehozott, amivel automatikusan 2 másodperces késleltetéssel szavazhatunk.

A program letölthető INNEN!

HAJRÁ!

Szavazni 2021. Január 1. 18 óráig lehet ezen a linken: https://mhd86.cz/2020/12/09/anketa-nejhezci-vanocni-tramvaj-2020/ , az oldal alján jelöljék be Miskolcot, majd a „Hlasujte” gombra kattintva véglegesítsék a szavazatot! 

Az MHD86 nevű cseh portál negyedik alkalommal hírdette meg nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt három évben toronymagasan a miskolci Adventi villamos győzött a megmérettetésen.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!