Ugrás a tartalomra

1956-ra emlékeznek a Művészetek Háza mozitermében

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 20. kedd 16:17
Az Apró mesék című magyar romantikus történelmi filmet vetítik majd 16:30-tól, amellyel az 1956-os Forradalom és Szabadságharcra emlékeznek.

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharcra emlékeznek 2020. október 23-án 16:30-tól a Művészetek Háza Uránia Art Mozi termében - adott hírt az ünnepi eseményről a városháza sajtóosztálya.

A film története szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.
A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér.
 
Az előadásokra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben (minden nap 14:30-20:30 között a Rákóczi utca 5. szám alatt).

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!