Ugrás a tartalomra

"25 éve hűtünk fűtünk - az épületgépészet a hivatásunk"

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 23. csütörtök 09:45
Május 15 - 16 - án huszonegyedik alkalommal rendezzük meg a Klíma és Fűtéstechnikai Kiállítást és Vásárt a Gázcentrum területén. (x)

A múlt században elindultunk a FÉG - es kazánoktól , majd bejöttek a Junkers ( BOSCH ) korszerű, energiatakarékos , lángmodulációs készülékek és eljutottunk a mai kondenzációs technológiához. A további profi gyártók, VIESSMAN , IMMERGAS, ARISTON szintén jelen lesznek a már fent említett BOSCH és FÉG kazángyártók mellett.

A kazánok jó működésének fontos  kiegészítői a szivattyúk, a termosztátok, a vízlágyítók, a füstgázelvezetés, a radiátorok, a szellőzés, így kiállít a Grundfos, a Wilo, a Siemens, a BWT , a Tricox ,a Dunatherm és a Vents. És ez még nem minden.

A XXI . század nagy vívmánya a lakások kellemes hűtése a nyári kánikulában , ill. fűtése hőszivattyúkkal, ezért három nagy klímás cég várja az érdeklődőket, a Gree, a Polár és a Midea. Minden kérdésére választ kap a betérő, sőt a gyártók képviselői mellett tervezők és kivitelezők is jelen vannak, akik azonnal kaphatóak a felújítási munkákra.

A szerdai napon délután 14 órától, csütörtökön délelőtt 9 órától folyamatos előadást tartanak a kiállítók a szakemberek részére. Egy vásárnak mindig van könnyedebb része, 17 órakor egy órás koncertet ad Flóra és zenekara, valamint megajándékozzuk kiemelt partnereinket, sőt gondolunk azokra a vásárlókra is, akik az elmúlt 27 évben vásároltak Bosch ( Junkers ) kazánt a BRS  Klíma és Gázcentrumban, és bemutatják a számlájukat, egy Bosch sörös korsót kapnak ajándékba, és sörrel megtöltve koccinthatunk az épületgépészet jelenére és jövőjére szerdán délután 17 órakor.


Szóval minden a tudásról, a szórakozásról és a vásári ajándékról szól, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, garantáljuk, hogy elégedetten távoznak.

Minden infó megtalálható honlapunkon.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!