Ugrás a tartalomra

25 éves lett a Martin-kertvárosi Nyugdíjas Klub

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 09. szombat 18:52
A héten ünnepelte negyedszázados születésnapját a Martin-kertvárosi Nyugdíjas Klub. Az eseményen részt vett Varga Andrea alpolgármester és Hegedűs Andrea a városrész önkormányzati képviselője.

A klub kezdetei 1996-ig nyúlnak vissza, amikor az év elején egy akkor még martintelepi nyugdíjasokból álló baráti társaság görögországi utazáson vett rész. A jó hangulat, a közös program során vetődött fel bennük, hogy jó lenne "hivatalosan" is megalakítani egy klubot a városrész szépkorú korosztálya számára. Az alapító közgyűlést 1996. november 23-án tartották.

Közösen Varga Andrea alpolgármesterrel

A klub leleményes, fizikailag és szellemileg is aktív tagjai azóta is a városrész lelkét alkotják, közösségformáló és a közösség összetartó erejüknek is köszönhetően. Lelkesen szerveznek közösségi rendezvényeket, versenyeket, bálokat, ünnepségeket, kirándulásokat, közterületek virágosításában, fásításában vannak részt.

Idén az egyesületi elnök Greutter Zoltánné Annika vezetésével a klub emlékezetes eseményei voltak a szakmai-és egészségügyi programok, a bükki túrák szervezése, az önkéntes munka és a városi rendezvényeken való részvétel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!