Ugrás a tartalomra

Ajándékozzon élményt!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 09. hétfő 09:21
Miskolc belvárosában a Mindszent téren található Oxy Day Spa & Beauty Szépségszalonban 2011-óta várják a szépülni vágyó vendégeket, professzionális kozmetikai kezelések, kényeztető masszázsok és különleges spa kezelések széles kínálatával.(x)

A szépségszalonban komplex beauty szolgáltatásokat végeznek. Fő profiljuk többek között az anti-ageing arckezelések és arcápolás, de végeznek testkezeléseket és egyéb szépészeti beavatkozásokat is. Fiatalító ránckezelések széles palettáját kínálják a szépülni vágyók részére.
A masszázsokat és különleges spa kezeléseket,  profi masszőreik a legnagyobb szakértelemmel végzik.

Ha igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, választhat spa, masszázs, kozmetika ajándékkártya kínálatukból. Az ajándékozás nehézségeinek megkönnyítésére kínálnak segítséget az ajándékkártyáikkal, így nem kell azon töprengeni, mivel szerezhetünk örömet.

Legyen akár születésnapról, névnapról, évfordulóról, vagy akár egy-egy neves napról szó, az élmény ajándék tökéletes meglepetés, amellyel garantáltan örömet szerezhetünk. Mindez kényelmesen, otthonából is megrendelhető online, mobilról is.

Íme a teljes kínálat: www.oxydayspa.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!