Ugrás a tartalomra

Ambiciózus miskolci csapattal rajtol a vízilabda-bajnokság

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 11. hétfő 16:00
Az óév utolsó napjaiban elvégzett mini alapozás és az edzések hosszú sora után, január 16-án indul újra az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság. A Miskolci Vízilabda Club – hazai medencében – a Honvéd ellen kezdi meg szereplését. Kis István vezetőedző szerint, amennyiben csapatként nyújtanak megfelelő teljesítményt, újra legyőzhetik fővárosi ellenfelüket.
Minap-archív fotó: Mocsári László

Jó hangulatban, nagy elánnal végezték gyakorlataikat a játékosok az év első edzésén. Ahogyan azt megszokhatták már a sportágra figyelők, a bajnoki rajtra készülő csapatok hatalmas munkát végeznek, és ezt lehetett tapasztalni a miskolci pólósok tréningjén is. A 2020-at lezáró, UVSE elleni hazai bajnoki után, a karácsonyi szünetet követően, december utolsó napjaiban kezdtek újra edzeni Kis István tanítványai. Egy kör már lement a bajnokságban, most az őszi menetrend visszavágói jönnek, vagyis a Honvéd érkezik a Kemény Dénes uszodába.

– Edzések, edzések, edzések. Egyelőre ez van, mert nincs olyan csapat, akihez el tudtunk volna menni egy edzőmérkőzésre. Az még nyitott, hogy a Debrecen, esetleg a BVSC fogad-e minket – mondta el a miskolciak vezetőedzője.

Az évindító bajnoki előtt tehát még egy edzőmérkőzést tervez a csapatvezetés. Mindezekre azért is van szükség, mert az újjáalakuló miskolci együttesnek kellenek még a közös tapasztalatok a szakvezetés szerint. Bachner András sportigazgató úgy fogalmazott, egy fiatal, s így rutintalanabb, de harapós csapatuk van, ami meg akarja magát mutatni. – Aztán hogy ez az ambíció és az elvégzett munka mire lesz elég szombaton, az majd kiderül.

A vízilabda szezonrajt előtt készült hosszabb összeállítást A Miskolc Televízió keddi sportműsorában láthatják a nézők. Az évnyitó bajnoki, a Miskolc-Honvéd mérkőzés időpontja pedig január 16. szombat, a helyszín a Kemény Dénes uszoda.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!