Ugrás a tartalomra

Átmenetileg szünetel a lomtalanítás is

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 05. péntek 12:54
Március 22-ig felfüggesztik a lomtalanítást és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található hulladékudvarok zárva tartanak.

A BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az ügyfeleik, munkavállalóik, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében a koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kormánydöntések miatt ismételten korlátozások váltak szükségessé.
A szolgáltatási területen a zavartalan hulladékszállítás biztosítása érdekében március 8 – 22. között a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel.

A visszaigazolt lomtalanításokat későbbi időpontra halasztják, erről az érintett ingatlanhasználókat kiértesítik.
A szolgáltatási területen található hulladékudvarok március 8. és  március 22. között zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele átmenetileg szünetel.

Hulladékgyűjtő edényzetek leadására, átvételére és cseréjére az ügyfélszolgálatokon és a telephelyeken visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ügyfélszolgálati irodák a fenti időszakban zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, illetve elektronikusan (e-mailben) van lehetőség.
 
Elérhetőségek:
 
Weboldal: www.bmhnonprofit.hu
Telefon: 06 21 3500 111
E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu

Az esetlegesen okozott kellemetlenségért a közszolgáltató szíves elnézésüket kéri. A cég folyamatosan követi a koronavírus következtében kialakult helyzetet és a kapcsolódó kormány döntéseket melyeknek megfelelően hozza meg a további szükséges döntéseket a közszolgáltatás ellátására vonatkozóan.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!