Ugrás a tartalomra

Autóval segíti az önkormányzat a rendőrség terepmunkáját

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 15. péntek 11:27
Pénteken a terepviszonyokhoz könnyebben alkalmazkodó járőrautót adományozott a város a rendőrségnek, akik így a nehezen megközelíthető helyszíneket is sikeresebben fedik le munkájukkal.

Az „Együtt a biztonságért!”-jelmondat jegyében folytatta a miskolci önkormányzat a városi rendőrök munkájának támogatását. A Dacia Duster típusú autó szimbolikus adományozásakor Veres Pál polgármester elmondta, a városvezetés alapvető célja tovább javítani Miskolc közbiztonságát. Ennek érdekében a hivatal együttműködik a városi és a megyei rendőrséggel, illetve a rendészekkel.

Képgalériánk az adományautó átadásáról; Fotók: Juhász Ákos

A közvetlen anyagi támogatás és akciószintű kooperáció mellett a most átadott gépkocsi az egyébként nehezen bejárható külterületi részeken könnyíti majd meg a rendőri munkát.

Kiss Attila megyei rendőrfőkapitány megköszönte a támogatást, majd kifejtette, hogy az adomány nagyban segíti majd a rendfenntartói munkát. Hozzátette: Miskolc zászlóshajó, mert ha itt javul a közbiztonság, az kihat az egész megyére.

Konkrét intézkedések szintjén megemlítette, növelték a rendőri jelenlétet a problémás városrészeken: a belvárosban, Lyukóvölgyben, a Vasgyári piac környékén és a Számozott utcáknál.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!