Ugrás a tartalomra

Avasi dupla dinamit hozott kirobbanó boros programokat szombaton

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 14. vasárnap 15:56
A Nagyavasi Pincenapok és az Avasi Kvaterka egyaránt várta a gasztrokalandorokat Miskolc hegyén.
Juhász Ákos képgalériája

Idén Debrecen és Miskolc közösen szolgálnak helyszínül a július 7-én, pénteken startoló Európai Egyetemi Játékoknak. A rendezvény nem csak a sportról szól: az ideérkező egyetemisták megismerkedhetnek a várossal és a magyar kultúrával is. Ehhez pedig több kiegészítő program áll a rendelkezésükre. Ezek közé tartozott a Nagyavasi Pincenapok is. Miskolc legújabb boros rendezvénye a Bortanyától a Pinyóig, a Rácz soron és a Polgármester Pince előtt várta a talpaspohárral érkezőket pénteken és szombaton.

Hét pince kínálatát kóstolhatták meg a borkedvelők, de  a szombati napon nem csak a Nagyavas, hanem a Mélyvölgy is: bubik, koncertek, utcazene és finom falatok várják az érkezőket, hiszen ezen a hétvégén tartották a Kvaterkát is. A borok és a koncertek mellett az ételek is szerepet kaptak: bemutatkozott a grízes nudli és a molnárkalács, kitelepült Gyulai Évi szörp designer, akinek fantasztikus itókáit is ki lehetett próbálni.

Galamb Alex és a Sütni Jó Alapítvány sütikkel várta a támogatókat, míg a Kvaterka Bistro & Shop a nagy sikerű raclette szendviccsel igézte a falánk tekinteteket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!