Ugrás a tartalomra

Az Erőművek Éjszakájával egybekötött forráslátogatást szervez a MIVÍZ Kft. 

Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 13:28
A 2022 tavaszára szervezett forráslátogatásra rengetegen voltak kíváncsiak.

A jelentős érdeklődésnek köszönhetően, ezért idén ősszel - október 24. és 25. között - a Miskolci Vízmű újra megnyitja kapuit a „KEHOP-2.1.7-19-2019-00001 Víziközmű szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás a MIVÍZ Kft. szolgáltatási területén” című pályázat keretében. Ennek a programsorozatnak a záró napja (október 28.) az Erőművek Éjszakájával egybekötve kerül megrendezésre, amely alkalommal a víziközmű-szolgáltatók telephelyei is látogathatóak lesznek. 

Az érdeklődők szakmai vezetéssel járhatják körbe a telephelyeket és ismerkedhetnek meg a vízműtelep forrásaival, a MIVÍZ Kft. technológiájával és szennyvízelvezetési- és tisztítási módszerével, sőt a csatornaillemtanról is szó esik, amely kapcsán azt tudhatják meg a látogatók mennyire nem mindegy, hogy mi kerül a lefolyóba. A résztvevők a bejáráson megszerzett információkon túl, szemléletformáló kiadványokkal és még további ajándékkal gazdagodnak.

További információ a MIVÍZ Kft. web és facebook oldalán olvasható.

KEHOP-2.1.7.-19-2019-00001 „VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS SZEMLÉLETFORMÁLÁS A MIVÍZ KFT. SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÉN”

Széchenyi 2020

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!