Ugrás a tartalomra

Az ifjúságért indult párbeszéd

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 11. vasárnap 12:50
Az Ifjúségi Tanács előkészítő fórumát tartották meg csütörtökön a polgármesteri hivatalban. Az eseményen részt vett az ifjúsággal foglalkozó helyi intézmények, civil- és ifjúsági szervezetek képviselői, valamint az önkormányzat kijelölt tisztségviselői.
Fotó: Mocsári László

A Nagy-Miskolc programnak az egyik legfontosabb része a fiatalok Miskolcon tartása. Varga Andrea alpolgármester elmondta, ehhez az kell, hogy a város foglalkozzon velük. – Ehhez megkerestük az itt tevékenykedő szervezeteket és a fiatalokkal foglalkozó civileket, hogy meghallgassuk az elképzeléseiket. Szeretnénk egy állandó fórumot létrehozni, ahol rendszeresen hangsúlyt kap a 18 és 35 év közötti fiatalok véleménye döntés-előkészítésben és javaslattételben. Ma kell megadni a fiataloknak mindent ahhoz, hogy helyben maradjon a tehetségük. Hatékony párbeszédet szeretnénk. Fontos, hogy közösen alakítsuk Miskolc jövőjét - fogalmazott az alpolgármester.

Az egyeztető megbeszélésen részt vett Bazin Levente és Szarka Dénes önkormányzati képviselő, valamint Feketéné Pál Enikő, az önkormányzat ifjúsági referense.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!