Ugrás a tartalomra

Balzsamos péntek este az állatkertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 25. kedd 12:21
Nyári szezonnyitó esti programra várja látogatóit június 28-án, pénteken este hét és tizenegy óra között a Miskolci Állatkert.
Fotó: Mocsári László

A nyáresti séta alkalmával azon állatok is megfigyelhetők ilyenkor, amelyek főként szürkületi időszakban aktívak, valamint a jóleső hűvös levegő azokat is előcsalogatja, amelyek bár nappali életmódot élnek, de a nyári hőségben napközben az árnyékban hűsölnek.

A különleges látványetetések mellett a Lerch-EgZoo közreműködésével egzotikus hüllőbemutatóval várják az érdeklődőket, az állatsimogató és állatházak az este alatt folyamatosan látogathatók. Koponyákat, agancsokat, tollakat és tojásokat lehet szemügyre venni az állatkert témaasztalánál, a program zárásaként pedig a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Egyesület kápráztatja el a kilátogató vendégeket.

Ezen a napon az Állatkert hosszabbított nyitvatartással, 9 és 23 óra között várja a látogatókat. Jegyváltásra ezen az estén 22 óráig lesz lehetőség.

A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással vehetnek részt az esti programokon is. A rendezvényre jegyeiket megvásárolhatják online is.

További hírek