Ugrás a tartalomra

A Barlangfürdő az év végén, az ünnepek alatt is várja a vendégeket

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2022. december 22. csütörtök 16:47
Az ünnepek alatt is végig várja a vendégeket a Barlangfürdő. December 24-én - ugyan rövidebb ideig -, de a délelőtt folyamán lehet még fürdőzni. A két ünnep között a szokásos módon az év utolsó napján pedig éjszakai fürdőzéssel, finom ételekkel, élő zenével várják a vendégeket.
Mocsári László felvételei az októberi újranyitásról

Az újranyitás óta családosok, idősebbek, fiatalok szívesen keresik fel a fürdőt. A turisták és a miskolciak is szívesen járnak ide feltöltődni. 24-én rövidebb nyitva tartásra számíthatnak a vendégek: délután kettőig lehet majd fürdőzni. A többi napon a megszokott módon kilenctől délután hat óráig lesz nyitva. Az év utolsó napjára pedig különleges programot terveznek. Az, aki a szilveszteri éjszakai fürdőzésre jegyet vált, a jó hangulat mellett finom ételeket is fogyaszthat.

- Szilveszterkor a szokásos nappali nyitva tartásunk egy kicsit rövidebb lesz, és este pedig külön jegy megváltása szükséges az éjszakai fürdőzéshez. Kellemes zene lesz, a latin projekt már tavaly bizonyított. Akkor az Ellipsumban tartott éjszakai fürdőzésünkön nagyon jó hangulatot csináltak – mondta el a Miskolc Televíziónak a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője, Németh Judit.

A témával foglalkozó riportot a Miskolc Televízió pénteki híradójában, a Miskolc Mában láthatják. 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!