Ugrás a tartalomra

BÉBÉ…VÁLASZD A KETTES PROGRAMOT!

police.hu
Utoljára módosítva
2020. november 20. péntek 07:55
Előre mondjuk a választ: válaszd a kettes programot, azaz bébé: válaszd a tiszta bulit! A rendőrség, és a Miskolci Slam Poetry ajánlásával válaszd az életet, hogy Te is elmondhasd majd ugyanezt a következő generációnak. Add tovább!

A Nemzetközi Diáktanács 1941-ben nyilvánította november 17-ét a Diákok napjává.  Ezen a napon különböző rendezvényeken, - amikor éppen lehet tartani - emlékeznek meg a fiatalok a diáktársaikról. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya a Miskolci Slam Poetry Egyesülettel együttműködve, és Tóth Vikivel ékeskedve ajánlja a kettes programot. Diáktól a diákoknak.
 

Slam Poetry – Tóth Viki

„Gratulálunk, megszülettél! Üdvözöllek az élet játékában, kérlek válassz a karakterednek megfelelő függőséget.

Mit szeretnél? Sokáig szenvedni?

Akkor ajánlom az egyes csomagot: alkohol és a drogok fogyasztása: pusztítja a szervezetet, a körülötted élők életének minőségét és a jövőd szép lassan elillan. Cserébe viszont a „Most” az jó lesz!

Sőt über király, sőt szipiszuper…

Minden gondod és jövőben előforduló problémádat elfelejted. Fetrenghetsz a kocsma wécékben ingyen és bérmentve tekerheted a csípődet harmincasoknak a videó diszkón bűntudat nélkül, sőt még akár az iskolában a 3. óra után is felszállhatsz az öröm sihuhujára…

nincs megállás

Lehetséges mellékhatások: hányás, rossz közérzet, másnaposság, szervezet lassú leépülése, emberek elvesztése, megalázottság, ürességérzet, demotiváltság, és megfelelő időn belül Halál.Vagy..." 

válaszd a „Bé”-programot:

válaszd a tiszta bulit, 

az élő haverokat,

válaszd az életet! (hogy te is elmondhasd ugyanezt:)

 

BéBé = Bűn- és Balesetmegelőzés

Drogprevenciós tanácsok a bunmegelozes.eu oldalon!
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!