Ugrás a tartalomra

Belehalt égési sérüléseibe egy csecsemő, a nevelőapát gyanúsítják

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 03. kedd 14:00
Az eset még december közepén történt, az RTL Híradó értesülései szerint a nevelőapát nemrégiben gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség.

A karácsony előtti napokban adtunk hírt arról, hogy családi tragédia történt Miskolcon: összedőlt egy hatgyerekes család otthona a Bábonyibércen.

A tragédia egy másik tragédiát követett. Az RTL megtudta, hogy a család alig 10 hónapos babája nevelőszülőknél volt elhelyezve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ináncson. Az egyik este olyan forró vízben fürdették, hogy súlyos égési sérüléseket szenvedett, és bár kórházba került a gyermek, másnap belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a haláleset miatt a nevelőapát hallgatta ki gyanúsítottként. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

A csecsemő annak a mélyszegénységben élő, miskolci hatgyermekes családnak volt a gyermeke, akikre - a haláleset után alig néhány órával - rászakadt a háztető a Bábonyibércen található házukban.

A házat egyébként - a helyi önkormányzati képviselő, Erdei Sándor Zsolt tájékoztatása szerint - le kell bontani, mert lakhatatlanná vált. Jelenleg az elhunyt kisgyermek nagypapája él a fedél nélküli ingatlanban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!