Ugrás a tartalomra

A bérházak között is felcsendült a zene a Vörösmarty utcában

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 30. hétfő 10:49
A Vörösmarty utca és a Király utca kereszteződésében található zöld területen hatodik alkalommal rendezték meg a lakótelep családi napját.
Képgaléria! Fotó: Juhász Ákos

Az itt élőket Molnár Péter önkormányzati képviselő köszöntötte. – Először 2014-ben gondoltuk úgy Eperjesi Erika képviselőtársammal, hogy a belvárosi panelrengetegben jó lenne egy generációkat összefogó családi napot tartani. Most is úgy állítottuk össze a programot a Miskolci Kulturális Központ szervezésében és segítségével, hogy fiatalok és idősek is megtalálják a megfelelő szórakozási lehetőséget maguknak itt. A mazsorettek fellépése és a gyerekműsorok után mindig színpadra áll egy népszerű sztár is. Volt már itt Soltész Rezső, Aradszky László és Koós János, idén Szűcs Juditot hívtuk meg.

Alakszai Zoltán jegyző úgy nyilatkozott, tapasztalatai alapján most is úgy látja, hogy Miskolc valódi erejét a közösségek jelentik. – Minden közösségnek szüksége van egy motorra, ami mozgatja, szervezi az életüket. Ma azt láttam, hogy azok a képviselők és képviselőjelöltek, akik ezeket a programokat szervezték, alkalmasak erre a feladatra. Bízom benne, hogy bizalmat kapnak október 13-án.

Varga Zsolna a kézműves sátorban pókhálót készített. – Két hurkapálcikát erősen meg kell fogni, utána pedig végigfonom közöttük a különböző színű fonalakat. A tesómnak zöldet készítek most, az enyém majd kék és lila lesz – mondta a kislány.

(A kinti fotón a Miskolcz-Revital TSE táncosai láthatók)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!