Ugrás a tartalomra

Boldog szülinapot Angel Petrol!

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. március 25. hétfő 11:56
Március 30-án ünnepli 2. szülinapját az Angel Petrol töltőállomás. A már hagyományosan családi nappá alakult „szülinapi bulin” idén is beülhetünk a HELL Camarojába, de lesz autós szimulátor, lézerharc, gokart verseny, kézműves foglalkozás, valamint Dér Heni és Vastag Csaba koncert is – csak, hogy néhányat említsünk az egész napos dupla szülinapból.
Fotó: Mocsári László

Ingyenes koncertekkel és családi programokkal ünnepelhetjük meg az Angel Petrol és Szikszó város születésnapját március 30-án. – A töltőállomás második születésnapi bulija lesz ez a március 30-ai családi nap, ami idén nemcsak a benzinkút rendezvénye, hanem egyben a Szikszó 30. rendezvénysorozat része is – tudtuk meg Tóth Eszter Annától, a HELL Magyarország Kft. PR igazgatójától.

Az előző szülinapoktól eltérően, idén egy napra koncentrálták a szervezők a bulit: szombaton 9-től 18 óráig. – Hasonlóan az eddigiekhez lesz drift a Szikszó határában található körforgalomban 10 és 15 óra között. Minden órában egy szerencsés beülhet a Hell Camarójába és megtapasztalhatja az érzést, milyen, amikor füstölnek a gumik, mindezt az anyósülésről – tudtuk meg Tóth Eszter Annától. Hozzátette: két kiváló driftbajnok – György Szilveszter és Varga Tamás Puci – autóztat majd meg hat embert.

Hogyan lehet driftelni?

Az Angel Petrol, valamint a Rádió M Facebook-oldalain van egy-egy játék, melynek a nyertesei bepattanhatnak a Camaroba. A további „utakat” pedig a helyszínen fogják kisorsolni. – Ehhez nem kell mást tenni, mint vásárolni a Shopban, vagy tankolni, a blokkot pedig bedobni az urnába – részletezte a játékot a PR igazgató. Kifejtette továbbá, hogy emellett lesz rengeteg apróbb ajándék is: autómosástól kezdve a helles, xixos csomagokig.

Minap-archív. Fotó: Juhász Ákos

Mitől családi nap?

Emellett egész napos programok lesznek, melyek közül a legtöbb ingyenes. A gyerekeknek lesz ugrálóvár, lufihajtogató bohóc, kézműves foglalkozások, arcfestés. Gokartokat hoznak majd ki, így lesz gokart verseny, valamint teqball és kapura rúgó verseny is. Lesz lézerharc, TOTAL autós szimulátor, és természetesen sztárfellépők is; Dér Heni és Vastag Csaba koncert lesz délután, délelőtt pedig a Széltoló gyermekkoncert. Tóth Esztertől megtudtuk azt is, lehetőséget kapnak a helyi gyerekcsoportok is, a bemutatkozásra, valamint a Szikszói Asszonykórus is fog énekelni. Dj Bordee fog a jó zenéről gondoskodni, Vajtó Laci pedig, mint házigazda a jó hangulatról.

Minap-archív. Fotó: Juhász Ákos

Dupla szülinap

Szikszó város idén ünnepli a 30. születésnapját, amit egy a helyeiknek meghirdetett „pecsételős” játékkal is szeretne kihangsúlyozni. Minden szikszói állandó lakcímmel rendelkező lakos igényelhet egy pecsétgyűjtő füzetet, amibe 30 pecsétet kell összegyűjteniük év végéig. Alapvetően a szikszói közösségi élet építéséről szól ez a játék, hiszen különböző városi programokon lehet pecsétet gyűjteni. Szilveszterkor pedig kisorsolnak majd egy MINI-t – amit szombaton meg lehet majd nézni az Angel Petrol szülinapján – azok között, akik összegyűjtik az éven a 30 pecsétet.

Minap-archív. Fotó: Juhász Ákos

– Mivel a Szikszó30 rendezvénysorozat fő támogatói vagyunk, így lesz itt egy olyan regisztrációs pult, ahol pecsételni lehet majd a kis gyűjtőkönyvbe – tudtuk meg Tóth Eszter Annától.

További hírek

Olvasnivaló