Ugrás a tartalomra

Bővül a népkerti fitnesz park

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 17. szerda 13:45
A már meglévő kültéri edzőterülettel összeérve, mintegy 50 négyzetméteren telepítenek 6 új eszközt. Minderre a park népszerűsége miatt volt szükség.

Egy olyan fejlesztésről van szó, amelyről a tervek már a népkerti futókör átadásakor elhangzottak – tudtuk meg Révész Pétertől, a terület önkormányzati képviselőjétől.

Révész Péter; Fotók: Juhász Ákos

„Mivel a fitnesz park nagy látogatottságnak örvend, ezért úgy gondoltuk, mindenképpen bővíteni kell azt” – folytatta, majd hozzátette: a beruházás egy körülbelül 50 négyzetméteres területen valósul meg, ami közvetlenül csatlakozik a már hozzáférhető részhez.

Ide hat újabb kondigépet telepítenek, amelyek ugyanazokat a funkciókat nyújtják majd, amelyeket már meglévő társaik. A kedden megkezdődött kivitelezés várhatóan a hónapban megvalósul és szeptembertől bővített kapacitással várja a sportolni vágyókat a népkerti kültéri fitnesz park.

Végezetül arra tért ki Révész Péter, hogy tervezik a terület további fejlesztését. A megnövekedett érdeklődés kielégítésére szeretnének parkolót kialakítani, illetve a lakosok jelezték, hogy szívesen látnának strandröplabda pályát, valamint egy kutyafuttatót.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!