Ugrás a tartalomra

Brutális dolgot tett magával a kétségbeesett miskolci nő, csak, hogy szabadulhasson

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 30. hétfő 14:58
Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen a Miskolci Járási Ügyészség. A férfi élettársát egyik hozzátartozójuk lakásából nem engedte ki, órákig ütlegelte. A nő komoly dolgot vállalt, hogy szabaduljon.

A vádlott élettársi kapcsolatban élt egy miskolci lakásban, azonban 2021. április végétől kezdődően – féltékenységből – élettársát rendszeresen bántalmazta. Június végén egy szórakozóhelyről hazafelé tartottak, amikor az utcán – szintén féltékenységből – olyan erővel ütötte meg, hogy elveszítette az eszméletét.

Júliusban aztán az egyik hozzátartozójuk lakására vitte, és azt követelte tőle, hogy lépjen be az internetes közösségi oldalra. Így akarta megtudni, milyen bejegyzéseket tett ki. A nő erre nem volt hajlandó, ezért egy székre ültette, nem engedte ki a lakásból, két órán keresztül folyamatosan ütlegelte.

A nő azért, hogy orvosi ellátásra legyen szüksége, és így szabadulhasson, az asztalon lévő késsel kétszer combon szúrta magát.

Kórházi kezelése után a nő elköltözött a vádlottól, aki ebbe nem nyugodott bele, szeptember elején a munkahelyéhez ment, az utcán ököllel arcon ütötte. Ugyanezen hónapban egy szórakozóhely mellékhelyiségénél szintén többször megütötte, segítségére siető barátnőjét is bántalmazta.

A sértett a cselekmények során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

A vádlott még az élettársi kapcsolat fennállása alatt a nőről, annak tudomása nélkül pornográf jellegű képeket és videofelvételeket készített, melyeket szakításuk után internetes közösségi oldalon közzétett.

– Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést indítványozott – tájékoztatta lapunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség hétfőn.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!