Ugrás a tartalomra

Buborékosra sikeredett a júliusi Avasi Kvaterka

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 12. kedd 13:38
Az Avalon Fleet és Miskolc önkormányzatának támogatásával újra eljött az Avasi Kvaterka – ezúttal buborékokkal a középpontban.
Juhász Ákos képgalériája

Ismét élettel telt meg az avasi pincesorok zsongó világa. Az ingyenesen látogatható rendezvényre ezúttal is vártak mindenkit, aki pezsegni és hűsölni kívánt. Az esemény apropóján kinyitott a Polgármester Pince, a Svájci Borház, a Nádler Pince, a Poroszkai Pince, a Pinyó, a Deák Pince és az Avasi Bortanya, ahol ezúttal is a már jól megszokott, parádés hangulattal és ínycsiklandó borokkal készültek a házigazdák.

Volt minden, ami buborék és felpezsdíti a fülledt nyári estét: sörök a Gyertyános Sörfőzdéből és a zip’s-től, Miskolc város borai Áts Károlytól, Vincze Bélától és a Palkó Pincészettől, habzóborok, pezsgők a Cardium Borászattól, a Kreinbacher Birtoktól és a Kern Bor- és Pezsgőháztól, a KT Borászat fröccsei, prosecco, cider, a kicsiknek pedig szörp és szóda. „Kvaterka-falatokkal” csillapíthatták a bubik okozta bugyogást, miután mics sütés is volt, hiszen a forró nyári estékhez hozzátartoznak a grillen sercegő húsok. A hangulatot eközben a La Barriere Manouche fűszerezte meg 20 órától a Bortanya teraszán, úgyhogy össze lehetett ám bújni – vagy épp andalogni, zsizsegni, riszálni.

Ahogyan azt korábban is ígérték a szervezők, az Avasi Kvaterka adott otthont az 1. Avasi Pinceszépségverseny ünnepélyes díjátadójának, ahol a győztesek átvehették megérdemelt jutalmukat. Szóval gurgulázó jókedv, szisszenő üvegek, gömbölyű poharak, felbukkanó ismerősök, kirobbanó hangulat, zenezizegés, tücsökciripelés és egy csepp romantikus összeszusszanás várt mindenkit a város tetején.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!