Ugrás a tartalomra

Büntetés helyett életet mentettek

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 25. hétfő 14:59
Telefonozó tehergépkocsi vezetőket állítottak meg a 3-ason a járőrök, kiderült az egyikük méhcsípés miatt került életveszélyes helyzetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2022. július 22-én közúti ellenőrzést hajtottak végre az 3-as számú főúton. A járőrök 17 óra 5 perckor Nyékládháza és Emőd közötti útszakaszon két egymásután közlekedő tehergépkocsira figyeltek fel, amelyeknek vezetői telefonáltak. A rendőrök megállították a járműveket, hogy ellenőrzés alá vonják a sofőröket - ír az esetről a police.hu.

Az intézkedés során kiderült, hogy az egyik sofőrt menetközben megcsípte egy méh, és allergiás reakciók jelentkeztek nála. Az apa, aki elől ment, telefonon próbálta meg az úton tartani a fiát. A rendőrök azonnal a szolgálati gépjárműbe ültették a fiatalembert, majd megkülönböztető jelzéssel Nyékládházára vitték az egyre hevesebb allergiás tüneteket mutató férfit. Az orvosi rendelőben az ellenszer beadását követően a sofőr jobban lett, majd a rendőrök visszavitték az édesapjához, aki a rendőröknek megköszönte, hogy megmentették a fia életét - számolnak be a rendőrségi portálon.

„A két személy által elkövetett szabálysértés miatt az ügy körülményeire való tekintettel sem helyszínbírságot, sem szabálysértési feljelentést nem teszek” - áll a jelentésbe.

További hírek

Olvasnivaló