Ugrás a tartalomra

Creppy különlegesség a viharok tépázta vendéglátásban

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 13:27
Oszlánczi Réka a Creppy PalacsintaHáz étterem és Creppy Center rendezvényközpont vezetője, a Creppy alapító tulajdonosa mesél a Creppy innovációiról és év végi attrakcióiról, a vendéglátás e viharvert korszakában. (támogatott tartalom)

Hogy bírja a Creppy palacsinta az gasztronómia ezen igazán embert próbáló időszakának megpróbáltatásait?

A vendéglátás területe sínylette meg talán a leginkább a pandémia és a most dúló gazdasági válság időszakát is, helyzetünk rendkívül nehéz, de nem reménytelen. Környékünk egyik legnépszerűbb, legkülönlegesebb éttermeként még sok vendéget ki tudunk szolgálni, azonban költségeink nekünk is radikálisan nőnek, ezért a túlélésért kell dolgoznunk. Ígérjük, hogy amíg erőnkből futja, adni fogjuk a különleges Creppy palacsintákat.

Mi volt a legutóbbi innováció, amit sikerült bevezetni a Creppy világába?

 

Régi álmunk vált valóra az online rendelési felületünk megszületésével, melyről bátran mondhatom, hogy már most óriási siker. A fanclub.creppy.hu oldalon keresztül egyszerűen lehet megrendelni bármely utánozhatatlan Creppy palacsintát, mely aztán futáraink által hamar palacsinta rajongó vendégünkhöz kerül. Egyértelműen az online rendelési lehetőség volt az utóbbi időszak legnagyobb fejlesztése a Creppynél, mellyel sokkal könnyebben, hatékonyabban tudják vendégeink megrendelni palacsintájukat.

Mi várható még év végére a Creppytől, milyen ajánlatokkal lepitek meg a vendégeket?

A hátralévő hetek az esztendő zárásának ideje, az év végi céges partik, baráti palacsintázások időszaka. Ezekre külön ajánlatokkal készülünk és el kell, hogy mondjam, egyre jobban telik a foglalási listánk, úgyhogy érdemes időben észbe kapni és felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot. Abban biztos lehet mindenki, aki a Creppyt választja, hogy a legkülönlegesebb évbúcsúztatóban lesz része.

Természetesen az év vége hónap palacsintai is emelik a Creppy különlegességét, novemberben a Márton nap tiszteletére egy igazán prémium libacombos palacsintás fogás premierje lesz a Creppynél, illetve visszatér a mennyi Ír Gömböc palacsintánk az étlapra. Az évet pedig a fenséges Gusto palacsintával és játékos párjával, a Jaffa palacsintával búcsúztatjuk. Az évbúcsúztató palacsintáink részletes leírását hamarosan kihirdetjük. Annyit mondhatok, hogy nem lesznek az átlagosnak még a közelében sem.

Ezen kívül a karácsonyfa alá is készülünk különleges Creppy ajándékokkal, továbbá az exkluzív Creppy ajándékkártyával, melyek elérhetőek lesznek az étteremben és online is.

Olvasnivaló