Ugrás a tartalomra

Csirmaz Istvánnal erősít a Diósgyőr 

minap.hu / dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. június 17. péntek 10:08
Lukács Dániel után egy huszonhét éves, sokat futó szélső védő a DVTK második nyári igazolása. Csirmaz István Felcsútról tér haza Borsodba.
Fotó: dvtk.eu

– Talán nem kell külön ecsetelni, hogy egy borsodi játékosnak mit jelent a DVTK és ez a közeg. Tényleg nagyon örülök, hogy itt vagyok! – mondta Csirmaz István. – Ígérgetni nem fogok, magamról sem jót, sem rosszat nem szeretnék mondani, a végén majd a közönség és a szakmai stáb eldönti, hogy érdemes volt-e leszerződtetni. Bízom benne, hogy jó játékkal és gólpasszokkal, gólokkal tudom hozzásegíteni a csapatot az élvonalba jutáshoz – fogalmazott a dvtk.eu-n az ifjú labdarúgó.

Csirmaz István Mezőkövesden született, és tizenkilenc évvel később kék-sárga színekben mutatkozott be az élvonalban 2014-ben. Később is kapott lehetőséget az első csapatban, majd kölcsönben játszott Szolnokon és Cegléden. Ezt követően igazolt Szolnokra, ahol gyorsan alapemberré vált, tavaly nyáron pedig a Csákvár hívta. Teljesítményére Felcsúton is felfigyeltek, mindössze öt mérkőzés után átköltözött a szomszédba. Az előző bajnokságban a PAFC védelmének jobb szélén Szolnoki Roland, a bal oldalon pedig Nagy Zsolt volt a posztriválisa, így összesen hét mérkőzésen lépett pályára, ezért elfogadta a DVTK megkeresését.

Csirmaz István átesett minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírta a szerződését, és hétfőn már új társaival együtt kezdi el a közös edzéseket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!