Ugrás a tartalomra

Csobbanós adventet ígér az Ellipsum

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. november 19. vasárnap 09:41
Az ötezer négyzetméteres miskolctapolcai fürdőkomplexum két hét múlva már ismét fogadja a vendégeket.
Fotó: Juhász Ákos

Mint arról múlt heti lapszámunkban beszámoltunk, éjszakai fürdőzéssel nyit újra december elsején az Ellipsum Élményfürdő. A garanciális javításokkal mostanra végeztek, a komplexum személyzete javában dolgozik azon, hogy két hét múlva látogatóiknak ismét önfeledt órákat szerezzenek.

Az időjárás függvényében az épületek környezetében nyírják a füvet, gyomtalanítanak, szedik össze a lehullott faleveleket – osztotta meg lapunkkal Németh Judit, az Ellipsum Élményfürdőt üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője. Mindeközben odabent a héten a „Relax csarnok” és a „Ramazuri”csúszdaépület, valamint a hatalmas üvegfelületek takarítására is sort tudtak keríteni.

– A medencék fel vannak töltve, vizüket fűtjük és forgatjuk. A vízminta- és a legionella-vizsgálat pedig már lezajlott – részletezte stábunk megkeresésére az ügyvezető, aki az élményelemek folyamatos tesztelése kapcsán elárulta: nemrég úszómestereik tették próbára a különleges csúszdákat. – Kevesen tudják, hogy ilyen vidám feladatokat is kapnak nálunk a kollégák – jegyezte meg.

Németh Judit végezetül szót ejtett új munkavállalóik betanításáról is. Hangsúlyozta: az élményfürdő zavartalan üzemeltetése megkívánja, hogy újonnan felvett dolgozóik minél szélesebb betekintést nyerjenek az Ellipsum műszaki rendszereibe, így frissülő szakembergárdájuk a fokozott igénybevétel során felmerülő esetleges kihívásokra is fölkészüljön.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!