Ugrás a tartalomra

Csokoládékkal segítettek a hivatali dolgozók

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 01. kedd 10:25
A Polgármesteri Hivatal is csatlakozott a „Szeretetcsoki 2020” nevű akcióhoz, mosolyt csalva ezzel sok gyerekarcra.
Veres Pál polgármester és dr. Ignácz Dávid jegyző is adományozott szeretetcsokit. (Fotó: Juhász Ákos)

A program egy civil kezdeményezés, melynek célja, hogy csokoládékat gyűjtenek különböző szervezetek, magánszemélyek és az összegyűjtött csokikat egy meghatározott célra ajánlják fel.

Újhelyiné Nagy Mária a miskolci gyűjtőpont működtetője fordult a Polgármesteri Hivatalhoz, felhívva a figyelmet az akcióra. Miskolc Megyei Jogú Város vezetése mindig is fontosnak tartotta a különböző kezdeményezések, jó gyakorlatok felkarolását. Miskolc város vezetése, valamint a hivatali dolgozók is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz és közel két hét alatt rengeteg csokoládét gyűjtöttek a Miskolci Gyermekegészségügyi Központ Pulmonológiai Osztályán fekvő kis betegek számára. Veres Pál, Miskolc Polgármestere és Dr. Ignácz Dávid Miskolc jegyzője is adományokat helyezett el a gyűjtőpontokon.

A Polgármesteri Hivatal dolgozói az adománynak szánt édességet két gyűjtődobozban is elhelyezhették – az adományokat Varga Andrea Klára Alpolgármester adta át Újhelyiné Nagy Máriának, aki eljuttatja majd a kórházban fekvő gyerekek részére.

A megtelt dobozt Varga Andrea Klára Alpolgármester adta át Újhelyiné Nagy Máriának. (Fotó: Juhász Ákos)

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!