Ugrás a tartalomra

Döntetlenre futotta Diósgyőrben

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 29. szerda 20:37
A DVTK döntetlent játszott A III. Kerület csapatával szerdán a labdarúgó Merkantil Bank Liga tizedik fordulójában.
Mocsári László fotógalériája

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában a DVTK az első félidő közepén vezetést szerzett Németh Márió góljával, amit a III. Kerület még a szünet előtt kiegyenlített - olvasható a klub hivatalos oldalán. A második félidőben egyre jobban jött előre a DVTK, a hajrában teljesen beszorította ellenfelét, de csak kapufákig jutott.

Merkantil Bank Liga 10. forduló

Diósgyőri VTK - III. Kerületi TVE 1-1 (1-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 1969 néző. Játékvezető: Szigetvári Márk (Csatári Tibor, Varga Gábor).
DVTK: Póser - Eperjesi, Szűcs K., Oláh B., Bokros Sz. - Bertus, Zsemlye, Németh Má. - Molnár G., Könyves, Zsolnai. Vezetőedző: Kondás Elemér.
III. Kerület: Balázs J. - Rédei, Erdei G., Fejes A., Tóth K. - Rabatin, Szalai V. - Egerszegi T.,  Schuszter R., Barczi D. - Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Csere: Rédei helyett Kleisz a 11., Bertus helyett Szeles a 46., Zsolnai helyett Horváth Z., Németh Má. helyett Hornyák, Zsemlye helyett Kocsis D. mind az 59., Tóth K. helyett Köböl és Egerszegi helyett Bori a 65., Bokros SZ. helyett Bárdos a 77., Barczi helyett Horváth O. a 90. percben.
Sárga lap: Egerszegi T. a 48., Tóth K. a 63., Eperjesi a 68., Balázs a 72., Kemenes Szabolcs a 73., Bori a 83. percben.
Gólszerző: Németh Má. (1-0) a 22., Rabatin (1-1) a 37. percben.

Edzői értékelések

Kondás Elemér: A mai napon nagyon gyengén játszottunk, semmiképpen nem érdemeltünk győzelmet. Annak ellenére, hogy szereztünk egy szép gólt, nagyon lassan szövögettük a támadásokat. 
Az előny birtokában sem értezem a csapaton azt a magabiztosságot, amit szerettünk volna. Ma inkább küzdöttünk, mint játszottunk. Azért nem tudtunk nyerni, mert nagyon sok hibát vétettünk.

Kemenes Szabolcs: Jelen helyzetünkben egy pontot szerezni Diósgyőrben kiemelkedő teljesítménynek számít.
Az öltözőben azt mondtam a játékosoknak, hogy nem az eredményért, hanem sokkal inkább a pályán látott szellemiségért gratulálok nekik.
Nem azt állítom, hogy ledomináltuk a DVTK-t, és simán kellett volna nyerni, hanem sokkal inkább azt mondom, hogy nekünk is voltak olyan helyzeteink, amikor felénk is billenhetett volna a mérkőzés. Persze a DVTK összességében dominánsabb volt.
Amivel az első néhány fordulóban sokat küzdöttünk, abban sokat javultunk, felvettük a liga ritmusát, és az NB II. követelményeinek megfelelünk, ennek köszönhető a mai pontszerzés.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!