Ugrás a tartalomra

Eddig nem talált legyőzőre a bajnokságban az MVLC

waterpolo.hu
Utoljára módosítva
2019. október 03. csütörtök 09:39
Szerdán este az UVSE és a Miskolc fővárosi ütközete zárta az E.ON Férfibajnokság negyedik fordulóját. A találkozót 13-7-re nyerte az MVLC.

Az A-csoport találkozóját a hétvégén még az Euro-kupában vitézkedő miskolciak kezdték jobban. Vidumanszky László tanítványai Nagy Ádám, Vadovics Viktor, Szasa Misics, valamint az ugyancsak montenegrói Dimitrije Krijestorac találataival lerohanták a vendéglátókat. A túloldalon Konarik Ákos az első játékrész végét jelző dudaszó előtt váltott gólra egy emberelőnyt, így az etap 4-1-es miskolci vezetés mellett ért véget. A második felvonás már kiegyenlítettebb küzdelmeket hozott (3-3), a csapatok 7-4-es állásnál fordultak.

A borsodi együttesnek sikerült térfélcserét követően is megőriznie fölényét, Vidumanszky László csapata 13-7-re nyert Benedek Tibor ifjú legénysége ellen.

E.ON Férfibajnokság, 4. forduló, A-csoport, eredmény:

UVSE-PannErgy-Miskolci VLC 7-13 (1-4, 3-3, 3-4, 0-2)
Gólszerzők: Dala 2, Korényi, Konarik, Vigvári Vince, Vigvári Vendel, Aranyi, ill. Vadovics V. 3, Misics 3, Milicsics 2, Stojanovics 2, Nagy Á., Manzi, Krijestorac

Az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni az A-csoportban, a mezőny két csoportra oszlott. A miskolciak következő fontos feladata a szombati hazai mérkőzés lesz a Szolnok ellen, ahol szeretnék itthon tartani a 3 bajnoki pontot.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!