Ugrás a tartalomra

Egész napos program a Miskolci Piknik! 

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 19. kedd 14:04
Noha többnyire mindenki az esti koncertekre és a finomabbnál finomabb falatokra koncentrál, napközben is nagyon megéri kilátogatni a Miskolci Piknikre a legkisebbeknek is!

Szeptember 22-én, pénteken 14:30-tól parádés felvonulástól lesz hangos Miskolc sétálóutcája. Ott lesznek a hórihorgas gólyalábasok, a szemet gyönyörködtető légi akrobaták és az utcazenészek is, akik egyébiránt 3 napon keresztül szolgáltatják a lüktető dallamokat a fesztiválozóknak. 

Szombaton és vasárnap az Erzsébet téren lenyűgöző artista produkciók, míg a Szent István téren mindkét nap 10-13 óráig gyermekműsorok színesítik a programot. 

Az aprótalpú közönségnek játszik az Iszikri zenekar, az Apacuka zenekar, a Szárnyas Sárkányok, a Vaga Banda gólyalábasok, az egri Harlekin Bábszínház és Vitéz László. 

A Szent István téri nagyszínpad programjai pénteken 14:30-kor, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10:00 órakor kezdődnek, a villanyrendőri színpad pénteken 18:00-tól, szombaton és vasárnap 15:00-tól és 13:00-tól, az Erzsébet-téren pedig pénteken és szombaton 15:00-tól, vasárnap pedig délelőtt 10:00-tól szól majd a zene. 

És hogy az főutcát is teljesen belakja a fesztivál, a Széchenyi utca legkülönbözőbb pontjain tűnnek fel utcazenészek és mutatványosok, akik a fantasztikus ételek és italok mellé a lagkisebbeknek és a legnagyobbaknak egyaránt egésznapos szórakozást nyújtanak majd. 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!