Ugrás a tartalomra

Egy állati éjszaka Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 25. vasárnap 16:49
Idén immár tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját a Miskolci Állatkertben augusztus 30-án, pénteken.
Állatkertek éjszakája tavaly / Fotó: Mocsári László

Országszerte tizenhárom állatkertben készülnek különleges esti programokkal augusztus utolsó péntekjén. A Miskolci Állatkertben 19 és 23 óra között várják különlegességekkel, érdekességekkel a látogatókat. Az év folyamán ez az egyik kivételes alkalom, amikor a vendégek sötétedés után is bent maradhatnak az állatkert területén, és felfedezhetik az éjszakai állatkert csodás világát. A fáklyák fénye, a különleges állathangok, a hűs erdő illata teszi különlegessé a helyszínt, melyet a változatos programok még tartalmasabbá varázsolnak.

Augusztus 30-án az állatkert hosszabbított nyitvatartással, délelőtt kilenc és este tizenegy között fogadja a látogatókat. Jegyváltásra ezen az estén 22 óráig lesz lehetőség. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással részt vehetnek az esti programokon is. Este a különleges látványetetések mellett a következő programokkal várják az érdeklődőket: találkozás a "nemszeretem" állatokkal az oktatóteremben, „Bogaras vagyok” - kézközelben a varázslatos ízeltlábúak, a Herman Ottó Múzeum bemutatója varázslatos világító ásványokról, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület interaktív bemutatója, valamint ingyenes arcfestés.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!