Ugrás a tartalomra

Egyedi táskát hulladékból? Igen!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 17. csütörtök 16:29
Táska készítő workshopot szervez az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából a MiReHu. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Miskolci Újrahasználati Központban egy profi animátor csapat segítségével bárki elkészítheti egyedi táskáját használt reklámmolinókból a MiReHu által adott sablonok alapján. A foglalkozások november 24-én csütörtökön és 25-én pénteken délelőtt tíztől délután négy óráig tartanak, mindkét napon négy turnusban.

- A workshop a résztvevők számára úgy nyújtja az alkotás örömét, felszabadító érzését, hogy ehhez semmiféle előzetes gyakorlatra, tudásra, még kézügyességre sincs szükség. Elég, ha valaki bánni tud az ollóval. Minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk a résztvevők számára. Az alkotás kiegyensúlyozottá tesz, javítja a közérzetet és növeli az önbizalmat! – írja oldalán a MiReHu.

Egy táska kivágása és összerendezése körülbelül másfél órát vesz igénybe, ezt követően az animátoroknak még körülbelül egy-másfél órára van szükségük a táskák megvarrásához. Ez alatt az idő alatt a MiReHu szakemberei által vezetett módon megtekinthető a cég telephelye, azt követően pedig átvehető az elkészült táska. Egy fő csak egy turnusba jelentkezhet.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet IDE kattintva lehet megtenni. A programra minden résztvevőnek külön kell regisztrálnia, tehát, amennyiben többen vagy csoportosan szeretnének részt venni, úgy a regisztrációt mindenkinek külön-külön szükséges elvégeznie.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!