Ugrás a tartalomra

Egymás után két baleset is történt péntek éjjel a Macropolis előtt

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. május 29. vasárnap 17:15
Még az autómentőre sem tudták feltenni az első balesetben megsérült autót, mikor bekövetkezett az újabb, melyben többen is megsérültek, és az autómentő vezetője is éppen csak el tudott ugrani az egyik kisodródott autó elől.

Fotó: balesert-info.hu

Furcsa baleset történt pénteken késő este Miskolcon a Szeles utca és a Petőfi tér környékén. A baleset-info.hu értesülései szerint a jelzőlámpás kereszteződésében, sárgán villogó lámpák mellett egy Opel Corsa sofőrje nem adott elsőbbséget egy Dodge Calibernek, ezért a kereszteződésben összeütköztek.

A nagy erejű karambol hatására a Dodge lesodródott az útról a közeli parkolóba csapódott, ahol egy autómentő egy korábbi balesetből ott maradt Toyotát szállított el. A Dodge a Toyota hűlt helyén átvágtatva egy parkoló Dacianak csapódott, közben pedig több embert elgázolt.

Ahogyan a baleset-info.hu fogalmaz, az autómentő vezetője el tudott ugrani, ő nem sérült meg, de a mellette álló két lány nem úszta meg ilyen szerencsésen, őket elütötte az irányíthatatlanná vált Dodge. Egyikük mindkét lába eltört, a másik pedig sokkot kapott.

A Corsában hátul ülő nő is megsérült, ő nem tudott saját erejéből kiszállni az autóból. Az Opelt vezető fiatalember és a többi utas karcolásokkal megúszta a csattanást, valamint a Dodge sofőrje is csak könnyebben sérült.

További hírek

Olvasnivaló